Моден хит: тюркоазен клъч » eMODNO да имам

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Един от любимите ни летни нюанси безспорно е свежото и атрактивно тюркоазено, което внася неповторимо настроение в аутфита ни. Свързваме го с екзотичните морски лагуни и необятната небесносиня шир, отразяваща се в бистрите води. Този ярък и наситен цвят кара цялата ни визия да грее, независимо дали сме заложили на облекло или аксесоар за акцент.

Днес, вдъхновени от един колоритен тоалет на модната икона Вики Бекъм, решихме да ви покажем, колко подходящ избор за летния сезон е чантата в тюркоазен цвят. Тази тенденция е налице в пролетно-лятната колекция с аксесоари на самата Виктория, затова тя не пропусна да демонстрира актуалната комбинация. Линията чанти на дизайнерката включва както обемни градски модели, така и модерните чанти тип плик или клъч.

Страхотният тренд можем да открием и в много други колекции на известни модни къщи. Кокетни чанти с интензивния летен нюанс виждаме при Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, Louis Vuitton.

* Salvatore Ferragamo пролет-лято 2012

* Louis Vuitton, Victoria Beckham пролет-лято 2012

* Bottega Veneta пролет-лято 2012

Още малко стрийт вдъхновения обагрени в тюркоазена гама!

Настроени на гореща модна вълна и преизпълнени с желание за вълнуващи емоции, ние задължително ще заложим на този летен тренд. Не се колебайте и вие да спечелите вниманието с красива чанта в тюркоазено. Ако не притежавате такава, разгледайте нашите предложения от онлайн магазин newlook.com.

Автор: Делица Цонева