Иновативен начин за освежаване на дома

1
Добави коментар

Иновативен начин за освежаване на дома

Един от новите похвати на декорация за дома, който тепърва навлиза в България е чрез стикери за стени. Бърз, лесен и новаторски подход чрез който няма да имате нуждата от майстор, няма да имате нужда от боя, шпакловка и найлони за покриване от прах, няма мърсотията която ще се появи и с най- лекият ремонт в един дом, няма да размествате стаята и съвсем не напоследно място – стикерите за стена са евтини.

Самото лепене на стикери ще си го направите вие, а защо не и с децата, които обичат да участват в майсторенето на какво ли не.

Колкото до размера на самата декорация и съответно големината на стикерите това пак зависи от вас. Различни пространства , различни домове стикерите могат да се изработят по поръчка и в различни размери.

А какво се случва когато декорацията Ви омръзне или се окаже, че това не е точно Вашият стил? Просто разлепяте декорацията направена чрез стикери за стена със същата лекота, с която сте ги поставили.

Трапезарии, спални, дневни стаи, детски стаи всичко това може да бъде променено с декорация чрез стикери за стена. Всичко това може да бъде променено по един по- бърз и по- интересен начин, а ако нямате конкретни идеи може да разгледате блога на stiker.bg където ще почерпите идеи за декорация на всички основни помещения.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to Paste your ad code OR Suppress this ad slot.

Ще се опитам да Ви представя всичко това в няколко примера.

Стаята на детето. За малките деца добра идея е да се декорира със стикери с животни- жирафи, мечета или панди, папагали, лъвове и тигри или други. Също така може да се декорира със стиекри и мебелите в детската стая. Като цяло със стикери могат да се декорират всички предмети с гладки повърхности. Такива примери може да видите в блога на stiker.bg.  За по- големите деца може да декорирате  със стикери с лица. Всеки тийнейджър има своя идол. Това е добра идея да зарадвате Вашето дете като декорирате с певзи, поп и рок звезди или танцьори. Декорирайте така че техният стил да ги заобикаля. А защо не и техните любими актьори. Има и още един вариант който също е идеен. Стикери с цитати и надписи. Всеки един от нас си има мото което следва в живота.

Дневната може да я декорирате по всевъзможни начини. Има флорални мотиви, може също да се приложат цитати и интересни надписи. Изобразяване на семейно дърво като се използва стикер дърво и снимки на членовете на семейството  е също една интересна идея.

Друго приложение на стикерите за стена е да покрият замърсени или издраскани стени. Или ако има пукнатина която, ще трябва освен да се пребоядиса и да се шпаклова, което всички знаем, че е доста мръсна и трудоемка работа може просто да се залепи един стикер за стена и готово.

В магазина на stiker.bg може да намерите всякакви варианти за декорация на дома чрез стикери за стена, но ако все пак искате нещо по ваш вкус ние от stiker.bg ще ви го изработим.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]