БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА: ТАЙНСТВЕНИТЕ КРЪГОВЕ В ПОСЕВИТЕ – ДЕКОДИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

0
Добави коментар

Един от новите кръгове в житните културите се появи в петък на 01.06.2012. и се състои от три подобни фигури и „капки“ от малки кръгове, което бе често срещано явление до преди няколко години.

Досега това е една от забележителните интерпретации. Потвърждава се връзката на житните кръгове с Уравнението на Леонард Ойлер:

Изследователите изчисляват, че тя е насочена към датата на 4 август и времето от 20:47 или 17:47 часа, в зависимост от конкретната интерпретация. 4 август бележи един от акцентите на Олимпийските игри -финалнот бягане на 100 метра. Допуска се появата на извънземен космически кораб по това време.

На 1 юни 2012 г. Откриват фигурата в полето на Manton Drove, Marlborough, , Wiltshire. Много подобни житни кръгове са се появили на 1 юни 2008 г-. точно преди 4 години в същия ден. Анализатори изтъкват ,че те ни показват датата: събота август 4, – час: 17 часа, 42 минути и 53 секунди.

Новата реколта кръг в Англия: Полярния часовник ,който сочи   4 август

Появяването на първият голям кръг в царевицата тази година се забави да се появи, но най-накрая и това се случи.

На зазоряване в петък, 1 юни , е открита близо Manton в град Марлборо, Wiltshire, една поредица от концентрични кръгове с различни арки, които изглеждат като скрит код или завладяващо съобщение. Криптираното съобщението е изложено под формата на полярен часовник – един умен начин да се представи математически определен ден и определен период от време в нашия календар.Дата ,която сочи е 4 август , 17 часа, 42 минути и 53 секунди.

Как се е стигнало до това заключение и колко начини има да се види на фигурата то, като отчитаме ротацията  в контекста?

ПОЛЯРЕН ЧАСОВНИК РЕГИСТРИРА НАСТЪПВАЩАТА 2012г.

1. Полярният часовник е един модерен метод за геометрично представяне на времето. Въз основа на дъгите, които се движат пропорционално с преминаването на секунди, минути, дни и месеци, се предлага една точна представата на маите за кръговата природа на времето . Разбира се ,полярния часовник е една модерна технологична облицовка на тази древната представа .

2. Този кръг на царевица да е код от пръв поглед, подобно на житните кръгове, които са настъпили с предходната математически съдържание, въз основа на височини. Спомнете си за миг тези митични дизайн, PI, Фи и уравнението на Ойлер.

Pi: 3.141592654

Phi: 1.61803399  3.Първите доклади за фигурата описват основната характеристика на явлението: невъзможността да се знае крайния резултат от земята с абсолютна точност.  4. След като видяхме това, ние с нетърпение в измерихме центъра на фигурата, различните височини, различни дъги, където на места засякохме повече от 75 метра в диаметър от единия край до другия на този невероятен дизайн. 5. Сега, ние представяме тази фигура чрез цвят и можем да видим перфектно съдържанието на кодираното съобщение. 6.Ако започнем да експериментирате с полярния часовник, ние ще открием, че фигурата има същото оформление: шест височини за секунди, минути, часове, дни от седмицата, месец и ден от месеца. Датата ,която определя точно тази форма на часовника е:
събота, 4 август тази година, в 20 часа, 47 минути и 52 секунди. 7.При първоначалните разследвания е налице разминаване в часовете: Някои изследователи допускат коригиране на часа според дизайна на фигурата и интерпретират с 20ч вместо 17 ч. Крайното съществуващо заключение сега е ,че фигурата маркира 17 часа и 47 минути и 52 секунди на 4 август. 8. В момента се допускат и два други начина, за да се разкрие загадката на този дизайн. Разделяйки на 16 идентични секции кръговете, това би довело до друго съобщение. 9.От друга страна, представянето на фигурата в 3-измерен план ,винаги откроява една забележителна точка в изследването на явлението. В момента този възглед е в процес на проучване. Без съмнение, връзката на този дизайн с келтите и древните крепости, мегалитните паметници от тази специфична област на Обединеното кралство, може да бъде една теория, която да се развива.  10. Друг начин да се види дизайнът е да се вземе под пред вид неговата точна ориентация на север.В съответствие с това , линиите са насочени към слънце стоенето, равноденствието , и други подобни фигури, появили се на места ,които са по права линия от центъра на тази настоящата фигура. 11. Има много детайли като информация: Винаги гледаме в контекста на фигурата, на околната среда. Тези фигури не се появяват в посевите на Англия на случаен принцип. Изглежда, че са пряко свързани с околната среда на Марлборо: житните кръгове се появяват, когато има прекъсване в линията на електрическите контакти в цялата областта наблизо.Електрическото Прекъсване се явява като съобщение.Показва промяна. 12. При друг оглед на фигурата се изследват пътищата, които понякога се използват от разузнаването на феномена от друга гледна точка, за да се завършат частите от дизайна. В този случай, житните кръгове се появяват в област ,където има прекъсване на терена, маркиран на временната карта
(вдясно на снимката по-долу)
Позитивни заключения:

1.За първи път в историята една дата се вижда толкова ясно и толкова точно.

2. Математическия код е модерен инструмент за отмерване на времето, подобен на този, използван в календарите на маите:послание от модерното време и древната мъдрост.

3.Завършената поява на фигурата се появи отново на разсъмване.

4.Диаметър от 75 метра, същите диаметри имат и останалите фигури,появили се през юни ,но в предходни години.

5.Усещането, че явлението отново се опитва да стане по-ясно разбираемо за нашето общество.

Негативни заключения:
Вероятността  ние да  сме на първия етап на съобщение, което се състои от няколко кръгове култури и което ни поставя в очакване за наша сметка през следващите дни.

 Вечерта на 4 август 2012 г. на Олимпийския стадион в Лондон се състои един от емблематичните пикови моменти на Игрите-финалното бягане на 100 метра. Ще има стотици журналисти, събрани там по този случай.Разумната интелигентност, стояща за явленията на житните кръгове е възможно да реши да направи своето открито представяне в присъствието на международната журналистика.

Сега да се върнем към фигурата.
Извънземния разум използва бинарния код, за да ни покаже по много ефектен начин един от най-срамните моменти от човешката история-хвърлянето на атомната бомба над Хирошима. Нека се приближим по-детайлно до този житен кръг сега, появил се на 02.06.2012г:

За първи път виждаме как дизайнът се състои от кръгови дъги с различни дължини.

Този кръг може да се разглежда като грандиозен двоичен код (нули и единици) въз основа на тези шест височини, както и възоснова на разделяне на кръга в 16 различни секции. Това ще бъде както следва:
Ако отбележим вътрешната обиколка като нула и номерираме секциите в посока на часовниковата стрелка,започвайки от 12 часа, получаваме следните резултати в

таблица 1.

Височините са измерени от вътре навън. Ако обърнем всичко в двоичен код, то всички тези стойности са следните:
Височините имат код, който е 126-126-126-122-122-122-122-122-122-122-120-104-72-72-8-8. Сумата на всички тези данни е точно 1616, едно число, което ни дава точно 16 часа и 16 минути. Също така, от друга страна, от датата, от 2 юни 2012 г., ако прибавим 1616 дни получаваме датата 14 февруари 2017 г.. Този аспект на научните изследвания може да е бъде важен, но той не е единствен. Нека да разгледаме по-отблизо и неговата връзка с полярния часовник, който е начин на броене на времето:

Първото изследване е просто: коригираме часовника на компютъра така ,че той  да  отговарят на житните кръгове.
Преди това трябва да си инсталираме модела на полярния часовник на мястото където е часовника на нашия компютър.

линк за свободно сваляне на полярния часовник:
http://pixelbreaker-polarclock-screensaver.softonic.com/descargar

Първият експеримент, който можем да направим е да го настроим на дататата:събота, 4 август в 19 часа, 42 минути и 52 секунди.

Но нека да продължим със снимките. Съдбите на изследователите до откриването на някои детайли в някои изображения е невъзможно да се опишат. Изглеждаше, че всичко е казано, но … Какво значи това, че някоя малка линия, което се вижда на една област на фигурата има нищо общо с пътищата наоколо ? Това ключът! Игла в купа сено, намерена дори по-малко веднъж в живота.
Тази линия е инженерно ръководство за измерване на ъгли и прави линии с висока резолюция и перфектно качество. Не може да се направи никакъв анализ „на око“, а трябва да се направи много по-дълбоко. Насочете вниманието си в близост до червената стрелка. Не е възможно да се види един прав ъгъл на първата арка и след това да се изчислят ъгли в един много по-съвършен начин.Да се допусне грешка е много лесно-има само една крачка.
Имаше още ключове: Ако се вгледате във фигурата, в края на всеки от сегментите, на малка площ, маркирана за по-ясно (по-полегнали растения), ще откриете насоките и пътя,за да се постави точка и да се направи едно точно измерване. Това е специално направено, за да се помогне на хората да декодират фигурата-нещо невероятно за вярване…
Веднъж намерени точките,те представляват и ръководство, по което ще направим модел,защото ние се нуждаем картина с висока резолюция на центъра на фигурата, за да поставим цветовете на първите пет височини.Съществува една вариация на първата височина (точки L и B), която се счита за приемлив диапазон на грешка при измерването на фигурата. Това е, което ще видите:
Ще се опитаме възможно най-просто да направя изчисленията.Те съвпадат на 95% с д-р Horace R. Drew от сайта: 

http://www.cropcircleconnector.com/interface2005.htm

Семпло и просто.

1-ва височина:
Месец на годината. Лилава линия. Ъгъл от 238 градуса.

Часовникът е 12 месеца и измерва всички ъгли на 360 градуса, така че ние правим кратка бележка: Ако 360 градуса е равно на 12 месеца, тогава на колко месеца е равна стойността на 238 °? Ние правим знак, и резултатът е 7,4 месеца. Пълни седем месеца, които са преминали до момента плюс и 0,4: Наистина, това е август. Това е, което говори за непрекъснат график.

2-ра височина:
Ден на месеца. Зелена линия. Ъгъл от 76 градуса.

През август има 31 дни. Ако на 360 градуса е еквивалентно на 31 пълни дни, колко дни се равнява на мярката от 70 °? Правилото на палеца ни казва 2,6 дни. Ако се вгледате в чертежа, гамата грешка следва да се прилага точно тук, в този момент. С пет градуса, с изключение на тази грешка, ние имаме 5.41 дни. Това означава, че датата е 5 август.

3-та височина:
Ден от седмицата. Черна линия. Ъгъл на 360 º.

360 º  възможни. Ако седмицата има 7 дни, ние сме на ден 7. Това е неделя.
Неделя, 5 август

По аналогичен начин пресмятаме часовете,минутите и секундите:

4-та височина:
Час:Зелена линия. Ъгъл от 253 º.

Един ден е 24 часа. Така, че тук 360 º са еквивалентни на 24 часа. На колко часа са равни253 º? По простото тройно правило пресмятаме ,че това е точно 16,46 часа.

5-та височина:
Минути. Светло синя линия.Ъгъл от 278 º.

В един час е 60 минути. 360 º се равняват на и 60 минути тук.На колко минути се равнява на 278 º? Това са точно 45 минути.

6-та височина: Секунди.Лесно е да се изчислят по общата фотография. Ъгъл от 322 º. Простото тройно правило ни дава точно 53 секунди.

Крайният резултат е неделя, 5 август в 16 часа 45 минути  и 53 секунди.

Възможността извънземния разум да комуникира с нас с такава точност е възможна само с оригинални кръгове от житните култури. Ако се вгледате, ще видите, не се споменава на годината. Всъщност през 2012 година 5 август е в неделя. Но това съвпадение през колко години се случва? В кои други години това се е случило? Какво се е случило в историята на човечеството в неделя на 5 август, в 16:45 часа?Това е денят ,в който през 1945 година, в същия час и минута бомбардировач B-29 Енола Гей, излита от остров Тиниан, за да пусне атомна бомба срещу Япония в Хирошима по време на Втората световна война.Самолет е излетял в 02:45 часа на 5 август 1945 г., което е равнозначно на 16:45 в Англия ,когато сметнем разликата в часовите пояси на времето.Същата дата и час, който показва кръгът…

Това е точката, от която няма връщане. Това е началото на една ера, атомния век, в който една страна смята, че има право да бомбардира десетки хиляди хора и да ги убие за по-малко от 10 секунди, за да се спечели войната. Най-позорната  дата и час се помнят много добре – времето, в което се хвърля   бомбата за овъгляване Хирошима.
Една последна гледна точка подсказва друга взаимовръзка на житния кръг с Хирошима. Обърнете внимание на областта, която е била засегната в ядрената експлозия.
Малката делта, която прави, реката минаваща през Хирошима също се появява в житните кръгове, които са сред посевите, така че изследването на дизайна на фигурата да помогне да се разбере посланието. Пътя прави един завой, който е абсолютно копие на завоя на реката в Хирошима.Това се вижда долу в ляво в следващата снимка, която показва делтата.
Нещо повече, всичко това ни показва нов път за научните изследвания, които се занимават с шестте височини на фигурата. Имаме 6 височини, които са 6 земни координати в градуси минути и секунди, дължина и ширина. Дизайна също бележи специфично място на планетата. Във всеки случай, зад него е налице ясно послание: споменаването на ядрени взривове, настъпили преди 67 години. Интересното е, че точно от тази година НЛО наблюденията в света нараснаха експоненциално.Ако тази експлозията е подготвена, за да привлече на вниманието на нещо или някои извън Земята?.. Ако някой е решил, че сега в нашата история трябва да се гледа внимателно на отбелязването този момент?…

Показаното в този кръг от царевица е толкова ясно, че поради това могат да се повдигнат всички въпроси, които могат да ни накарат да открием и променим нещо. Дали е за феномена на житните кръгове? Ние представяме концепции за вас, за да задавате въпроси. Тя ще ви отведе в реалността, за да я разберем по-добре.

Ботанически феномен при образуването
на житните кръгове

Растенията в житните кръгове не са унищожени, за да бъде изобразен полярния часовник.Стръковете са живи и продължават да растат, за да дадат необходимата очаквана реколта за стопаните си.

Изследователите и феновете да феномена на житните кръгове, започнал в Англия, все още не са били в състояние да се преместят в областта на снимките и по този начин полевите доклади са безценни за научните изследвания. В този смисъл, ние имаме първите близки изображения на някои от стеблата, засегнати вътре в кръга на културите,когато се появи полярния часовник.Появиха през юни миналата година близо до Марлборо, които причиняват толкова много противоречия в целия научен свят. Нека да видим какъв вид промяна са имали тези стъблата и как е възможен този факт, уникален в историята на ботаниката, който се повтаря в кръговете създадени във всички автентични агрикултури от 70-те години насам. Първо ще представим цялостната картина, за да видите детайлите на кривите стебла и след това да се анализират растенията как изглеждат вътре в дизайна на фигурата. Също така се сравняват растения в рамките на същата култура извън кръга, както и техните ъгли.
На пръв поглед ние виждаме редица растения, на границата на линията на издигнато място в същата посока. Растенията са сгънати по поска на огъване на върха, която се появява в долния десен ъгъл.

В следващата снимка виждаме завладяващ детайл, който не оставя никакво съмнение за автентичността на житните кръгове. Наблюдавайте как растенията са сгънати. Първият възел се е увеличил по обем и е завъртян на растението. Вторият възел поддържа дадената посока, за да формира модела, който след това се вижда като картина отгоре.Вижда се точно как на втория възел на всички растения е по-голям и не е счупен. Оригиналната снимка:

В експерименти, провеждани от Ufopolis през предходните години в Англия, се отчитат няколко вида ъгли, в които растенията са засегнати от енергията, която прави житните кръгове. В някои случаи те са напълно полегнали, докато в други имаме отклонение на остър ъгъл. Тогава са проведени опити с житните класове, направен е следния опит. Растения извън кръга са сравнени с други такива вътре в кръга. Резултатът е уникално събитие в историята на ботаниката: Следващата картина представлява две стебла на царевични растения в период на кълняемост. Растенията са били събрани от едно и също място вътре в житните кръгове.
Нов кръг на културите предсказва датата, от 21 декември 2012
С очакваното влизане на тази година на известната дата – 21 декември 2012 г., края на дългото летоброене на културата на маите, един кръг се появи за изненада в Поурино, област до Торино, Италия.Това е една област, където преди години имаше огромни фигури изобразяващи уравнението на относителността на Айнщайн и бог Енки на шумерската цивилизация. Съобщението в три части, завърши тази година с разтърсващ и впечатляващ дизайн с вътрешните планети на Слънчевата система в същото положение, но вече намиращи се в директна връзка с ясно определено място в космоса: съзвездието Орион. Нека направим едно пътуване до сърцето на тази мистерия с астрономически данни, математически компютърен език, както и езика на древните култури. Poirino, Италия, 17 юни 2012 г.
Първо нека видим какво се е случило в Англия, и в Poirino, Торино (Италия) предходните години:

1997-Англия
 На 1 август 1997 г. се появява една зашеметяващо двойно фигура в село Etchilhampton, Wiltshire, където бихте могли да видите квадратна мрежа от 30×26 квадратчета. От същата седмица тогава през август, ако имаме 30×26 седмица, т.е. 780, въведем номера на седмиците, оставащи за началото на „Шестото Слънце“ според маите,получаваме шестолъчната звезда с дизайна на фигурата на графиката.

Детайл от 30 по 26квадрата и звезда слънце с шест точки.
2008: Англия
 На 15 юли 2008 г. в легендарното мегалитно селище Ейвбъри в Уилтшър се появи фигура на която съвсем ясно е указана датата 21 декември, 2012 г.Освен това бяха изобразени позициите на планетите от Слънчевата система в орбита около Слънцето,които са валидни именно за същия този ден.
Това се потвърждава от планетариума в Мадрид, които ни изпратиха подробно позицията на планетите в небето този ден.

Вътрешни планети:

Външните планети:

Показва се точно същата точна позиция, в която ще са на 21 декември 2012 г.. В този дизайн от 2008, също така се подчертават конвективните течения на повърхността на Слънцето и посоката на електромагнитното му поле .
От тук ще видим препратки към 2012 г. и числото 12 в този регион на Италия.

2008: Италия
29 юни 2009 г., в Villanova d’Asti, в Пиемонт в Италия, е имало друг тайнствен кръг в житните култури, представляващ дванадесет ръце ,започващи от централна звезда (Слънцето), което представлява цикъл слънчеви затъмнения на всеки дванадесет месеца:

2009-Италия
20 юни 2008 г. в гр. Cascina Мартина, също до Торино, се появи този огромен дизайн с централната звезда от дванадесет пункта, представлява историческа в поредица от линии, свързващи звезда с различни окръжности, за да илюстрира различните фази на Луната. Лунните фази се определят за всеки от дванадесетте месеца на годината, което показва в поска отвътре навън непрекъснато числото 12
Кривите, които се виждат на този красив дизайн, са представяне на планетните магнитните силови линии, които идват от Слънцето.Съобразно тези гравитационните сили се движат всички планети и спътници в Слънчевата система. Представени са като един магнит, който привлича и отблъсква всичко в Слънчевата система и създава илюзията за едно хаотично движение на телата в пространството.
2010 г.:-Италия
13 юни, 2010 г. в град Poirino, до Торино, Италия, се появи красив дизайн на цвете с шест венче листчета цвете и отвътре със звезда с 12 листа.
Ако забележите, има шест области, оградени с кръг, който се разделя на две части. Във всяка от тези части има точки, и по тази причина се образува двуцифрено число, във всеки един от тези кръгове. Ползвайки кода ASCII, ние декодирахме числа.Те представляват букви и конкретно с тях е представено Уравнението на Айнщайн: E = mc2
Италия-20 юни 2011,
Poirino, Италия, отново се появи този ефектен дизайн като в 99% от реалните случаи: гигантско цвете с двоичен код-нули и единици, както напълнени или празни кръгове по върховете на всяко листо.
Езика на тези послания от фигурите е стар двоичен език.Използва се от компютърни науки на ASCII (букви от азбуката). Представянето на централната звезда от седем точки, представлява равнината на Вавилон през 600 г. пр.н.е., както д-р Horace R. Drew е открил.Този учен е номер 1 в света по дешифрирането на житните кръгове. Енки и ЕА са всъщност две имена за един и същи Бог на древните шумери. Представени са с тези фигури, които остават от тази митична цивилизация-вторият от дясно с птица в ръка.
Представянето на древен Вавилон със седемлъчна звезда е идентично в житните кръгове на Poirino през 2011 г..
2012 г.: Италия:
19 юни, 2012. Santena Poirino, на същото място, както и предишните кръгове в културите се появява фигура, показваща взаимовръзката на Уравнението на относителността на Айнщайн и Бог Енки.

Един съвършен дизайн с две добре разграничени отделни части. Eа/Енки/ се вижда отляво, там където са вътрешните планети на Слънчевата система.Показват се точно позициите, които те ще имат в орбитата си на 21 декември 2012 г.По същия начин е показана същата схема и във фигурата в Ейвбъри през 2008 г.

Орбитите на планетите, за разлика от дизайна на 2008 г., са елипсовидни.Те са наистина такива в действителност и това показва  усъвършенстване на съобщението в Ейвбъри.

Ако погледнете, има 18 групи от по 5 сфери от най-малки до най-големия размер в района около Марс. Ако умножим 18 по 5, ние ще имаме 90 дни. Преброяване на 90 дни от появата на тази фигура.Получава се датата на 18 септември, 2012. Д-р Horace R. Drew твърди, че тези 18 групи представляват 18-те съзвездия, които шумерите в Месопотамия, са използвали в своите описания на небето.

Тази област принадлежи към така наречения астероиден пояс. От една от тези страни, най-близо до екваториалната равнина на фигурата, излиза една линия в пропорционална връзка със Златното сечение , като тази линия директно се свързва с купа от точки и линии. Този куп от своя страна „представя“ пояса на Орион в съзвездието Херкулес. Съзвездието Херкулес по-долу:
Сравнение с кръга на царевица:
Освен това д-р Хорас R. Дрю откри, че двете основни области, които изглежда, че допълват картината, Луната и Юпитер, са така изобразени, както ще се виждат от Земята в деня 21 декември, 2012 г. Когато насочим погледа си към съзвездието Херкулес.

Но големия финал, големите фойерверки-всичко идва от тази част на космоса. В съзвездието Херкулес се намира известния звезден куп М13, площта на най-голямата концентрация на звезди в познатата ни Вселена. Това е показано и в известното съобщение Arecibo от 1974 г.Друг кръг в царевицата се появи през 2001 г. в Chilbolton, Англия.Предполага, че авторите на двете съобщения са едни и същи.

Картина на гигантския звезден куп М13.

1974: 2001 Земя-звезден куп-M13. Съобщенията от Arecibo и Chilbolton

Съобщението е съчетано с фигурата и околната среда.

Трите етапа на едно и също послание:

1.Перфектно научното познание под формата на Уравнението на относителността на Айнщайн.

2. Посочване на боговете, дошли от небето, от цивилизацията на Месопотамия, хора с огромни астрономически познания, без калкулатори и без телескопи.

3 Свързването на датата, едно място в космоса, откъдето са се “обадили на човечеството “ през 1974 г. и която представена като третата бяла линия в околната среда на този дизайн.

Житните кръгове винаги изразяват едно вторично значение ,свързано с тяхното местоположение. В този случай, това е третият етап на процеса на комуникация. Poirino, Италия вече е живата история на явлението.

Завършваме историята като показваме централния дизайн на фигурата в , Avebury, 2008. Пищна и красива фигура. С толкова много завои,и начупвания, че ако би била измама, то всичко би трябвало да е изпочупено и скършено, но не. Интелигентността зад посланията на житните кръгове създава тази подробност в метода за пречупване на стръковете като знак за съвършенство.Енергията достига в растенията, които участват, не само директно ,но и като метафора за датата 21.12.2012  Цветовете на надеждата в един размирен свят.

избрал и превел:Миоджералвомбо

източник 1
източник 2
източник 3
източник 4
източник 5

 Свързана публикация в този блог –
http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/06/blog-post_566.html