Фитнес и правилно хранене

41
Добави коментар
aeshna
aeshna

Брой посетители за този материал:
373

Красива дама е това, нали? Определено да! Тя се казва Таня Великова, от Варна. През месец юни миналата година Таня ми се обади и пожела хранителен режим и фитнес програма, което е част от моите интернет услуги. След получаване на необходимото като информация – цел на изготвянето на програмите, моментно тегло, начин на живот и т.н., аз изпратих моите материали на Таня!

През времето, в което Таня е спазвала моите насоки, моята работа си течеше. Рутина – срещи, тренировки, обслужване на клиенти в магазина ми и т.н. След време (мина такова) телефонът ми прозвъня и се чух с нея. Зарадвах се! Уговорихме си среща и така.

При мен, влезе една буквално слаба жена, с висок елегантен ток, красива прическа и аз онемях! Не можах да разбера кой е това? Бяха ми нужни минути, за да свържа следващата снимка, която ще видите, с тази, която е от днес – 27.01.2009.

“Спазвах режима ти на 70 %”

Да, това е Таня Великова! Няма лъжа, няма измама! Тук, на снимката тежи 61 кг. През 2007 Таня става майка. По време на бременността си наддава 13-14 кг. Според мен, напълно нормално. По времето, в което тя се подлага на режима, тежи 61 кг и е в период на кърмене. Около средата на август по нейни думи следва едно отпушване и до днес, тя сваля килограмите до 48!

Сама си споделя, че не е успявала да спазва всичко. Според Таня, режима е спазван на 70 %. Което явно се явява достатъчно. Резултатите са налице. Разликата й е огромна. Въпреки, че я карах да яде сухар и някои други работи, тя е преценяла от кое по колко.

Радва ме факта, че ми се довери. След кратък разговор, след като знам какво е правила досега, решихме да тренира 3 пъти седмично с мен, като неин персонален треньор по фитнес. Всеки вторник, четвъртък и събота, Таня Великова е с мен.

Тренировките й ще включват кардио елемент. По мое виждане, ще наблегна повечко на работата ни с тежести. Да моделираме мускулатурата добре. Да я изразим. Да опъне тя от вътре кожата, за да изкараме релефа й. Другото, съдейки по метаболизма й, е работа на диетата. Ще й приложа ротиращ принцип на въглехидратите съвсем скоро.

Искам тя да достигне до 7 % подкожни мазнини. Ще оформя добре талията й. След това, ще наблегнем на суперсериите за корем, съчетан с интервален кардио метод, за да мога да й изкарам плочките на корема, до юни месец! Ако ми се довери още повече, няма да се познае след около 3-4 месеца! Диетата и фитнес програмата й бяха с одит и персонални мои посещения.

Фитнес и правилно хранене 5.00/5 (100.00%) 4 гласа

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!