Промоция “NESTLE Сладолед с късмет”

3
Добави коментар
pgp

Видове и брой на наградите:

• 560 карти – GiftCard, всяка една от тях на стойност 100 лв. 

• 8 карти – GiftCard, всяка една от тях на стойност 1000 лв. 

Картите са валидни за всички търговски обекти, които работят с POS терминал. Сумата не може да бъде изтеглена в брой.

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, закупува само пакетиран сладолед от участващите продукти на стойност не по-ниска от 1/един/ лев. За всеки закупен сладолед на стойност над 1/ един/ лев, потребителят има право да получи по 1/ една/ скреч карта, с изобразен на нея уникален код, скрит под защитна лента. В случай, че потребителят предпочете да закупи сладолед на стойност под един лев, за да стане участник в промоцията, следва да закупи още един сладолед, при което ще има право да получи една скреч карта. След изтриване на обозначеното поле на картата участникът намира уникален код, съставен от 7 символа: различна комбинация от цифри и букви. Участникът изпраща кода чрез SMS на номер 1830 или регистрира кода в специално разработен за целта интернет сайт, на адрес www.sladoledskasmet.com.

За участие в промоцията потребителите трябва предварително да регистрират успешно определен брой уникални кодове. За наградата GiftCard на стойност 100 лв./ сто/ лева, трябва да се регистрира успешно един код с изпращането му с SMS на номер 1830 или на www.sladoledskasmet.com. За наградата GiftCard на стойност 1000 лв. / хиляда/ лева трябва да се регистрират успешно 10 /десет/ кода с изпращането им с SMS на номер 1830 или да се регистрират на www.sladoledskasmet.com. В случай, че с някой от регистрираните 10 кода, участникът спечели малката награда от 100 лв., то той трябва да регистрира още един код, за да получи един шанс в тегленето на голямата награда от 1000 лв.

Печалбите ще се теглят в реално време на случаен принцип чрез специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за печалба на всички участници през целия период на промоцията. След регистрацията на код чрез SMS, всеки участник ще получи обратно SMS съобщение относно статуса на неговата регистрацията, както и дали успешно регистрираният от него код е печеливш. В случай на регистрация на код на интернет адрес www.sladoledskasmet.com, SMS ще бъде изпратен към посочения от участника мобилен номер в процеса на регистрацията му, само ако този код е печеливш.

 

Паричните награди от 100/ сто/ лева ще се теглят всеки ден, по една в рамките на всеки час, в часовия интервал от 10.00 ч. до 20.00 ч.

Паричните награди от 1000/ хиляда/ лева ще се теглят по една награда за всяка седмица в присъствието на нотариус. Тегленето на наградата ще се извършва в ден понеделник от седмицата, следваща седмицата, за която се извършва тегленето. Участват всички участници, регистрирали поне 10 кода за периода на съответната седмица, който започва в 00.00 часа, ден понеделник и приключва в 23.59 часа, ден неделя. Всеки 10 регистрирани кода дават право на едно участие. Например, ако участник е регистрирал 23 кода, то той ще получи два шанса за спечелване на голяма награда в съответният период.

Участникът е длъжен да пази скреч картата с печелившия код, SMS-а , с който е уведомен ,че регистрираният от него код е печеливш и касовата бележка за закупения сладолед.

Краен срок за участие: 19 Август 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.