Кои са седемте най-добри мъжки парфюми?

3
Добави коментар
caps
caps

Детайли

Категория: Хора

Създадена на Петък, 01 Юни 2012 13:52

Написана от web fusion

Безкрайните редици от различни маркови парфюми често прави избора на мъжете много труден. Най-лесния начин да си купите парфюми е като ги тествате върху вас самите. Ако дадено ухание ви хареса, то всичко е ясно, но когато човек разполага с прекалено голямо разнообразие, тогава е по-добре да потърсите съвет от продавач-консултантите или предварително да си изготвите списък с най-купуваните парфюми. За да ви улесним максимално ще ви предложим кратък списък на най-предпочитаните аромати за мъже.

Cool Water от Davidoff
Несъмнено мъжки парфюми като Cool Water са си заслужили етикета – най-продавани за всички времена. Няма как да сбъркате аромата им, тъй като уникалната комбинация между жасмин, лавандула, кориандър, здравец, мента, мускус, портокалов цвят, дъбов мъх, розмарин, сандалово дърво, кехлибар и кедър правят тези парфюми наистина запомнящите се.

L’Eau d’Issey Pour Homme
Смело можем да кажем, че тези парфюми са най-харесвани от жените. Това се дължи на техния уникален аромат, който се развива на три етапа. Връхните нотки са първия като в него ще усетите ухание на мандарина, кориандър, меча пета, градински чай, кипарис и прясна върбинка. В последстивие уханието ще се измени и вие ще усещанете аромата на канела, синя водна лилия, мускус, бърбън здравец, индийско орехч, тютюн, шафран и кехлибар.

Acqua Di Gio Pour Homme от Джорджо Армани
За първи път този лек и свеж аромат излиза на пазара през 1996 година и от тогава той е неизменна част от всички топ 10 класации за парфюми. Той съдържа връхни нотки на жасмин и розмарин, които след това се развиват като средни нотки до аромат на райска ябълка и морски бележки. Базисните нотки се открояват с аромат на кедър, пачули, бял мускус и роза.

The One от Dolce & Gabbana
Това е един от най-достъпните и най-добрите мъжки парфюми с аромат на грейпфрут, кориандър, босилек, кардамон, джинджифил, портокалов цвят, кедрово дърво, амбра и тютюн.

HM от Hanae Mori
Лансиран за първи път през 1997 година, този парфюм се отличава от останалите с уникален ориенталско ухание, което е умело комбинирано с аромата на шоколад. Връхните му нотки са лимон, лавандула, касис и зеленина, а средните нотки на ирис, жасмин, момина сълза и българска роза. Базовите нотки са мъх, ванилия, бобова Тонка, кедър, шоколад и кехлибар.

Curve от Liz Clairborne
Това е един наистина дълготраен аромат с връхни нотки на лавандула, карамфил и бергамот и със средните нотки са ветивер, мускус и вар. Базовите нотки на аромата е комбинация от цитрусови плодове и дървесни нотки.

John Varvatos Vintage

Това е един изключителен мъжки парфюм с ароматни нотки на сантонила, пачули, жасмин, плодове от хвойна, бобова Тонка, бяла лавандула, тютюн, ела и велур.