Маги Желязкова скоро ще премине в „графа“ разведени

20
Добави коментар
naskoki
naskoki

Бившата манекенка и тв водеща е Маги Желязкова е поредната родна звезда, която се развежда. Тя и съпругът й са се разделили заради друга жена, но този път изневяра на мъжа й Боби не била само еднократна забежка, а прерастнала в сериозна връзка.

Според клюката Боби се захласнал по пловдивска манекенка и е отпрашил с нея за лятната си ваканция  в посока Австралия. Преди това обаче той постъпил мъжки и разкрил истината пред съпругата си, като официално й поискал развод, за да не я унижава като разбере от други „новината“.

„В крайна сметка Маги вече е почти на 40, а той, освен че е хубавец, остарява доста по- бавно, има магнетично излъчване и залита по по- млади момичета“, коментирали семейните им приятели.

Близки до доскорошното семейство твърдят, че бракът на двамата бил доста  странен. Те живеели, с 11-годишния им син Боби- младши, в два апартамента с топла връзка.

Съпругът на Маги се славел с тежкия си характер и когато искал да остане сам, заключвал преходната врата, така че жена му и детето да не влизат при него.

Свят широк, хора разни…