“Професия: Стриптизьор” с горещата звезда от “Step Up” по кината

2
Добави коментар
bgdancer
bgdancer

Майк (Чанинг Тейтъм), познат ни от “Step Up” е горещата звезда на стриптийз шоуто в нощен клуб “Екскуизит”. Колкото повече го обичат жените, толкова повече харчат те, и толкова по-щастлив е собственикът на клуба Далас (Матю Макконъхи).

Филмът е вдъхновен от живота на самият Чанинг Татум, който на 19г. е работил като стриптизьор в Тампа, Флорида. Татум ще се превъплати в „Magic Mike“, опитен танцьор, който обучава младото си протеже в триковете на занаята.

След като забелязва потенциала на човека, когото нарича Хлапето (Алекс Петифър), Майк поема 19-годишния младок под крилото си, и го обучава на изтънчените изкуства: да танцуваш, купонясваш, сваляш жени и правиш лесни пари.

Чанинг Тейтъм, дълго време обмисля идеята да се направи филм за света на мъжките стриптийзьори. След като е бил част от този свят, той смята, че темата притежава кинематографски потенциал да бъде весело, уникално, забавно… Но едва след неговия разговор с режисьора Стивън Содърбърг “Magic Mike: Професия стриптийзьор” поема по своя път към големия екран.

Тейтъм, който освен в главната роля е и продуцент, си спомня: “Споменах, че съм работил като стриптийзьор около осем месеца, когато бях на 18-19 години. За два часа изкарвах 150, понякога до 600 долара на седмица – изцяло в брой, което беше страшно много за мен по онова време. Наистина ми харесваше шоу аспектът, макар че да си по прашки, може да е доста смиряващо. Стриптийзьорите са от най-сантименталните хора, които познавам. Жените пищят, смеят се и слагат банкноти в бельото ти. Много е диво. Ние бяхме като рок звезди. Винаги съм искал да разкажа история за онзи живот, защото като изникне темата, момчетата искат да знаят, задават въпроси. Как започна тази работа, как беше, колко пари изкарваше? Стивън каза – трябва да го направиш, абсолютно. Напиши го и аз ще го режисирам.”

Гледайте в кино Арена, регистрирайте билета си и можете да спечелите ваучер за шоуто на момчетата от GRANDOS  в клуб “La Cubanita”.

[vsw id=“D07XjD5L_e8″ source=“youtube“ width=“425″ height=“344″ autoplay=“no“]

comments