Най-новите игри за iPhone (част 2)

3
Добави коментар
wweb
wweb

Представянето на най-новите игри за iPhone продължава. Във втората част ще откриете 4 разнообразни платформи, който имат една единствена цел – да забавляват потребителите. Независимо дали харесвате стратегиите, автомобилните състезания или пъзел игрите, тук ще откриете идеалното приложение за вашия iPhone.

 

Probe the Humans

Съществуват много сюжети на книги и филми, където човечеството се бори за оцеляване, след атака от извънземни. Но, играта Probe the Humans предлага на потребителите, възможността да усетят нападението не от страната на бранещите се хора, а от страната на атакуващите извънземни.

Целта ви е да събирате крави, хора и други материали за изследване, като в същото време трябва да се опитвате да избегнете експлозии, сгради и превозни средства по пътя ви. Тя е от тези малки игри, които са създадени специално за iPhone.

Цена: $0.99 Производител: GameResort LLC

 

Galaxy Life: Pocket Adventures

Отново извънземни, но този път в една страхотна стратегия. Galaxy Life: Pocket Adventures е забавна RTS игра за iPhone, която изисква интернет достъп, заради виртуалната вселена която е създадена от самите потребители. Създаването на колонии и битките в реално време, докато комуникирате с играчите в системата за съобщения, придава на играта нужния социален елемент. Освен това, приложението е напълно безплатно и доста предизвикателно за хората, които обичат RTS стратегии.

Цена: Безплатно Производител: Digital Chocolate Inc.

 

 

Asphalt 7: Heat

Наскоро излезе поредната част от най-популярната състезателна игра за iPhone и iPad – Asphalt 7: Heat. Като и този път компанията Gameloft изненадват потребителите с нови функции и усъвършенстван дизайн. Играта предлага изключително по обем съдържание, под формата на автомобили и писти, шест различни режима на игра и мултиплей.

Подобрени са моделите автомобили, анимациите и визуалните ефекти, а геймплея с iPhone 4S е наистина впечатляващ. Gameloft са обърнали внимание и на социалния аспект на играта, нещо което е изключително важно за мобилните платформи.

Цена: $0.99 Производител: Gameloft

 

 

Fish Heroes

Физическите пъзел игри (като Angry Birds) са сред най-добрите платформи за смарт телефоните. Заглавието Fish Heroes заслужено може да заеме някое от челните места в тази категория. Със своя триизмерен интерфейс и над 100 нива, приложението може да завладее дори най-големите скептици към този тип игри.

Графиката е създадена за Retina дисплей, следователно Fish Heroes е специално проектирана за по-новите модели iPhone. Тя предлага както High Score, така и мултиплей режим.

Цена: $0.99 Производител: Craneballs Studios LLC

 

 

Още страхотни предложения ще намерите в първата част от поредицата най-нови iPhone игри.