Касапинът Адриан е сериен убиец?

5
Добави коментар
kocet
kocet

Мизия трепери от ужас! Причина за тези съмнения е втори череп, открит в Огоста…

Мизия трепери от ужас! В града се носи злокобният слух, че Адриан – килърът на 22-годишния Николай е София, е сериен убиец.

Причина за тези съмнения е втори череп, открит в Огоста. Къщата, в която Адриан е захвърлил главата на жертвата си, е необитаема от 30 години насам, пише “Стандарт”.

„Сигурно е извършил пъкленото си дело по тъмна доба, защото не съм видял кога го е направил“, разкри Петьо Василев, който живее в съседната сграда.

От неделя местните хора оплакват зверски убития младеж от столицата и допускат, че Адриан е сериен убиец. Те разказват как ченгетата, освен обгорените ръце на Николай, във водите на Огоста са открили и един череп.

Говори се, че той е на 47-годишния Бойко Маринов, който е в неизвестност от края на 2007 година. През месец февруари 2008 овчар е намерил труп без глава, ръце и гръден кош. Последвало разпознаване от брата на изчезналия.

Юлиян потвърдил, че тялото е на Бойко. Тогава обаче така и не се разбрало кой, как и защо го е убил. Сега това досие изведнъж се отваря. Местните се питат дали няма нещо общо между убийството на Бойко и Николай.

БЛИЦ

03/07/2012