Пазарувай без пари, ако си гол!

1
Добави коментар

Свят
  

Пазарувай без пари, ако си гол!

PlovdivWeek на 03/07/2012, 11:11

3 снимки:

Следваща

Снимка: “Желтая газета”

Мацки по евино облекло пазаруват по списък

Немски супермаркет отвори врати със зашеметяващ рекламен трик: първите посетители получиха право да натоварят количките си безплатно при условие, че пазаруват съвсем голи!

Голите клиенти на веригата Priss осъмнали пред вратите на новия магазин в градчето Зюдерлюг, описва атрактивната акция “Желтая газета”. Според анонса първите сто голи клиенти получавали правото да си вземат безплатно продукти по избор на стойност 270 евро. На разсъмване пред вратите имало 250 кандидати, готови да смъкнат всичко от гърба си заради промоцията.

Мениджърът на веригата Нилс Штерндорф, който измислил акцията, бил смаян от успеха й. Защото покрай купувачите без дрехи се събрала огромна тълпа – кой да пазарува, кой просто да зяпа и да се забавлява. Аз си мислех, че може да има десетина кандидати, а то…- признал притесненият шеф, който очевидно не бил готов да опрости сметки за 27 000 евро още от първия ден. Новината за голия пазар обаче се разнесла с космическа скорост и през целия ден пред магазина имало митинг от народ, който все пак си напазарувал въпреки приключилата дибидюс промоция. Администрацията на магазина още в първите минути от отварянето трябвало да извика полиция, защото имало опасност от инциденти заради бъркотията и наплива на тълпата.

Филмче от събитието показва как зряла двойка влиза в магазина, като съпругът е гол, а свенливата му половинка – напълно облечена. Лелката носи списък и трупа в количката, а мъжът й коментира като пълен непукист. Две мацки по ботушки също си носят списък и бързат да се заредят с луксозни стоки, каквито вероятно по друг начин не могат да си купят. Най-интересно е в отдела за напитки: там младоци зареждат количките с бутилки, весело подвиквайки къде
какво има. И хич не им пука, че ТВ-камерите ги снимат и ще покажат голите им задници на всички. То е ясно, че само човек с гол задник може да се хване на такова хоро!

Послепис: Интересно, дали въпросната верига няма да открие някой супер и в България? Нали знаете кой е най-добър на стартовите промоции? Олеле! Само си представете сто голи баби накуп!

Тагове:
супермаркет
гол
германия
свят
пазаруване
промоция