Хотелски комплекс „Mountain Lake“

13
Добави коментар

В едно от най-красивите кътчета на Родопа планина на 1500 м надморска височина, в непосредствена близост до живописните карстови Смолянски езера, сгушен сред вековна борова гора се намира комплекс ‘’МАУНТИЙН ЛЕЙК’’.

 

Лятото тук е прохладно, а зимата е мека и снежна. Смолянските езера – естествен феномен, олицетворяващ силата на природата и нейната щедрост, ви приветстват с добре дошли още от мига, в който поемете по криволичещият път, водещ към мястото на вашата почивка – комплекс ‘’Маунтийн лейк’’. Тук можете да усетите мириса на дивите билки и цветя, полъха на прохладния вятър донесъл малките капчици чиста роса, може да се доближите до истинското чувство на свобода и блаженство, като неусетно се потопите в магията на Родопа планина.

 

Комплексът се състои от 94 апартамента, разпределени в 7 отделни вили .

Хотелска част – уютни студия и апартаменти с една или две спални, оборудвани с мини бар, сателитна телевизия, а за любителите на живия огън част от тях са с камини. Със своите 6 стаи и 12 апартамента разположени в 3 отделни секции, хотелът предоставя спокойствие и уединение необходими за вашата семейна почивка.
Етнографският ресторант предлага богата гама от национални ястия с високо качество, които се приготвят на място със свежи продукти с гарантиран произход.

 

Модерно оборудваният СПА център е с басейн, суха Финландска сауна, парна Римска баня, фитнес, масажни кабинети и зали за отмора и разкрасяване.

Детски кът и компютърна зала – незабравимо забавление за вашите деца. Конферентна зала – за провеждане на семинари и Тийм Билдинг обучения.
В комплекса има денонощна охрана, която осигурява спокойствие и комфорт на всички посетители. За организирани мероприятия предлагаме индивидуално разработена оферта.

ВДИШАЙ БЛАЖЕНСТВО!

Районът на Смолянските езера, където е разположен комплексът, притежава уникална природна даденост – висока отрицателна йонизация на въздуха, влияеща изключително благоприятно върху човешкото здраве и организъм. Отрицателните йони успокояват и в същото време съживяват. Лечебните свойства на чистия въздух позволяват на хората да се излекуват без лекарства от много болести. Положителният ефект от въздействието на отрицателните йони се прилага за лечение на хроничен стрес, безсъница и депресии. Редица лабораторни изследвания са доказали, че с помощта на йонотерапията може да бъдат излекувани разстройства на нервната система и да се нормализира нивото на серотонин в организма. Тук се чувстваме бодри, в душевен подем, тонизирани, със засилена работоспособност и със силен прилив на енергия.

 

РОДОПА ПЛАНИНА

Родопите привличат много български и чуждeстранни туристи със своите интересни места и забележителности. Планината е уникална, както в регионален, така и в световен мащаб. В Средни Родопи са съхранени многобройни тракийски и римски крепости, могили, пътища, гробници и светилища. От Средновековието са запазени крепости, черкви, параклиси, манастири, обществени сгради и архитектурни комплекси. Край село Триград се намират Триградското ждрело и пещерата Дяволско гърло, уникално красиви са и Ягодинската пещера и Ухловица. Един от най-впечатляващите природни феномени е Чудните мостове край село Забърдо, близо до Чепеларе. В района минава живописната екопътека „Трите смолянски езера“.

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Комплекс ‘’Маунтийн лейк’’ е разположен на територията на Смолянски езера. Намира се на 5 км от град Смолян, на 90 км от най-близкото летище в град Пловдив и на 260 км от София. Само на 850 метра от хотела се намира лифт станцията за връх „Снежанка”, от където започват всички писти на курорт Пампорово.

 

За цени, актуални промоции и още информация, посетете нашия сайт.

 

тел. 0888 77 44 64
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

GPS Координати: N 41° 36′ 54″ E 24° 40′ 4″

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.