Като за пръв път

1
Добави коментар

Твоят човек е отново девствен, а ти трябва да отнемеш неговата невинност, хищна и готова да му покажеш всяка тънкост… представи си се като майката на Стифлър от Американски пай.

Като за пръв път © Shutterstock

Твоята екипировка:

– дълбоко деколтирана жилетка
– дантелен сутиен
– тясна пола, по тялото, с дължина над коляното и цепка
– жартиери, чорапи и секси бельо
– високи токчета

Какво му трябва:

Влизането в ролята на младеж може да е нелека задача за твоя човек, неслучайно непохватните тийнейджърски години си имат край. Ето няколко роли за него, които няма да са толкова притесняващи:

– Кавалерът на бала – със стар костюм, който не му става съвсем и букет цветя.
– Зубърът – накарай го да облече изгладени панталони, ризка и жилетка и му набави очила с големи, дебели рамки.
– Ако твоят човек не е напълно убеден за фантазията с девственик, му предложи просто да сложи някоя своя тийнейджърска тениска с надпис тип AC/DC или Metallica.

Мястото:

У вас. Приготви всекидневната за екшън на дивана.

План за действие:

Учащият младеж се отбива да види свой приятел (след лекции/на път за купон, репетиция). Приятелят обаче не си е вкъщи, както казва неговата супер секси майка на вратата. Тя го кани да влезе, пуска Ейми Уайнхаус и сяда на стол срещу него, като небрежно кръстосва краката си от време на време (стил Шарън Стоун в Първичен инстинкт). Тя забелязва как той я оглежда, изчервен и възбуден, и решава да се нагърби с определена много важна част от неговото образование.

Основният ход:

Дръпни го за блузата към себе си, отпускайки се назад на дивана, предлага секс терапевтката Жаклин Хелиър. Лека полека му давай разрешение да докосва повече части на тялото ти. Когато той вече не издържа, му кажи: „А сега, какво ще кажеш да влезеш в мен?” и му позволи да проникне в теб, както сте си в мисионерска поза. Започвайки същинската част, измъркай в ухото му: „О, Боже, определено се учиш бързо! Не мога да повярвам, че ти е за пръв път!”.

Секси сценарий:

Ти: Съжалявам, но синът ми го няма вкъщи, за да учите заедно, но ти заповядай, влез! Той:(притеснено) Ами, ами… добре! Ти: Ела, седни. Той: Благодаря Ви! Ти: Ти защо не идваш по-често?  Ще ми е приятно. Харесва ли ти какво виждаш? Той:(засрамен се опитва да покрие ерекцията си с тетрадка) Амиии… даа! Ти:(докато разкопчаваш блузата си) Е, в добри ръце си. Дай да погледнем това твое домашно? Мога да ти дам частен урок… да го наречем… по сексология. (вземи ръката му и я сложи на гърдата си, докато се насочваш към копчетата на панталона му. Съблечи го бавно и го насочи към дивана.) Ти: Ще ти преподам най-важния урок, който трябва да знаеш, за да задоволиш една жена. Научи го добре и няма да те скъсат на контролно. Дай да те изпитам сега… (Възседни лицето му и го инструктирай стъпка по стъпка как да използва устните и езика си)

Етикети: възбуда, еротика, еротично белъо, секс, страст