С турнир по футбол и стрелба ОД МВР Смолян отбеляза празника си

1
Добави коментар

На 5-ти юли се навършват 133 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. В чест на професионалния празник на служителите, ОД МВР – Смолян и Областен футболен съюз – Смолян организираха турнир по футбол между отбори на Районните полицейски управления в областта и сборни отбори на ОД МВР – Смолян, РД “Гранична полиция” – Смолян, ОУ “Пожарна безопасност и защита на населението” – Смолян и 101 Алпийски батальон.

Участваха общо 8 отбора. на първо място се класира отборът на РДГП – Смолян, следван от оборът на 101 Алпийски батальон, на трето място отборът на РУП – Златоград и четвърти бе отборът на РУП – Девин.

В чест на празника се проведе и турнир по стрелба между отбори на ОДМВР – Смолян, РДГП – Смолян, ОУ “ПБЗН” – Смолян, ДАНС – Смолян, Областна администрация – Смолян, Община Смолян, Окръжен  и Районен съд, Окръжна и Районна прокуратура, 101 Алпийски батальон, Затворническото общежитие и журналисти. Тук първото място взе отборът на 101 Алпийски батальон, следван от отборът на РДГП – Смолян, на трето място – отборът на ТЗ “ДАНС” – Смолян и четвърти – отборът на ОД МВР – Смолян.

Директорът на ОД МВР – Смолян комисар Хаджихристев, зам.-директорът комисар Деянов и началникът на РУП – Смолян гл. инспектор Юрий Топов се състезаваха за отбора на дирекцията. В отбора на ОУ ПБЗН стреляха началникът на управлението комисар Шотаров и началникът на Районната служба в Смолян гл. инспектор Симеон Цървуланов. За отбора на община Смолян стреля председателят на Общински съвет – Смолян г-н Филип Топов.