Обувки онлайн: Дамските ботуши за зимата – качество или количество – кое да изберем?

2
Добави коментар

Страници

Дамските ботуши за зимата – качество или количество – кое да изберем?

Перфектният избор на дамските ботуши за зимата е труден, и дори даже бих казала нерешима задача! Това е така защото пазарите и магазините са заляти с всевъзможни модели, материали и цветове а това прави жените капризни и по-претенциозни към ботушите, и тоалетите си! Всяка уважаваща себе си дама, иска да се сдобие с идеалния ботуш, и то ако може на първо място да е красив, а после удобен, а след това се тюхка че не са и удобни, или е излязъл по-хубав модел, и че си е хвърлила парите на вятъра, защото некомфортните дамски ботуши са истински ужас за краката им, особено тези от изкуствените кожи. Първо че спарват краката им, второ че са не водоустойчиви, а трето че са и доста миризливи. Представете се че тръгвате на някъде, вън е студено и вали сняг, а вашите готини дамски ботушки протичат и краката ви са мокри и студени. Как ще се почувствате в тези ботуши? Не много добре! Вариант две – отивате на гости, влизате, събувате си красивите ботуши, и краката ви започват да миришат, или направо да вонят от ботушите! Как ще се почувствате? Още по-зле! Започвате да се чудите от какво е това, купувате обезмирисители за обувки, за крака, но нищо не помага! Няма и да ви помогне, освен ако не си помогнете сами!
 Ето и няколко съвета как да НЕ си купувате некачествени дамски ботуши.
 Няма как цената на дамски ботуш, да е да е под цената на качествени дамски обувки! Тава е невъзможно. Естествено че материалите които се влагат в производството са повече, трудът е повече, а от там и цената на дамските качествени ботуши е по-висока!
На последък се появиха доста вносители на Китайски и долнопробни ботуши, обувки и боти, които залежава по складовете из Европа, и там не ги предпочитат, и естествено си намират пазара у нас заради ниските си цени. Защо? Защото Бай Ганьо си мисли че като си купи обувка, ботуш или сандал без пари, е ударил шестица от тотото! Да, ама не! Не може да си купиш кон, а да платиш за кокошка!
 Некачествените ботуши се познават още по миризмата, освен по цената! Случвало ли ви се е някога да влезете в магазин за обувки, и да ви лъхне една такава неприятна миризма на спарено? Така е в 99% от магазините предлагащи нискокачествени ботуши, обувки сандали и чехли. Но вие си знаете, какво правите там? Въпрос на личен избор!Нали си знаете, каквото платите, това ще получите!
Здравословното състояние е най-важното. Момичета, не носете дамските си ботушки в по-топло време, особено ако са от изкуствени кожи! Те причиняват алергии и зачервявания, та дори и гъбични инфекции, особено ако са от калпави материали! За това време има обувки. Разбира се че са модерни, но не ставайте жертва на модата! Носете ги по предназначение в студеното време, така че ботуша да стопли краката ви!

 Две от пет! Кое да избера? Тук въпросителните са много! Всеки знае че за да изкара лютата зима трябва да има поне два чифта качествени ботуши. Но при дамите не е точно така. Те искат да имат поне пет, но Не качествени дамски ботуши, за да са модерни и стилни. Но не бъдете жертва на модата. По добре имайте два чифта ботуши, и изкарайте сезона със тях, та дори и следващия зимен сезон, и да са ви удобни и краката ви сухи, отколкото пет-шест, и да ходите с мокри крака, а от там и по болниците! Те днешните дамски ботуши не са като преди 15 години, здрави, удобни и стилни. Голямата част са за двумесечно носене. Но все още се намират и качествени дамски ботуши! Потърсете ги, има ги, те просто се различават още от пръв поглед. Изберете си ботуши от естествена кожа, в които ще се чувствате удобно през зимата, и краката ви ще могат да дишат! Не са толкова скъпи, че да не можете да си ги позволите! Просто дизайнът им е по-непривлекателен, и ботушите не изглеждат толкова секси, но пък качеството им е на ниво! Нали това си търсим дами?