Най-новите игри за iPhone (част 3)

2
Добави коментар
wweb
wweb

В третата част от „най-новите игри за iPhone“ ще откриете новите части на популярните поредици Mega Run и Defender Chronicles. Освен тях, ще се насладите на приключенска skateboard платформа и симулатор за пилотаж на пощенски самолет с перфектна графика.

Air Mail

Една от малкото игри за iPhone, която може да ви остави без дъх със своята графика, геймплей и зрелище. Air Mail e симулатор за пилотиране, където целите на платформата са изключително големи. В главния режим „Mission“ вие ще бъдете професионален пилот на пощенски самолет, който пренася писма, колети и пратки по целия свят.

Играта притежава интересен сюжет разделен в 7 части, преминавайки през най-различни препятствия и приключения. Air Mаil предлага още два режима на игра – скоростно събиране на точки, наречено „Express Delivery“ и отпускащото безцелно прелитане над земята, под названието „Explore mode“.

Цена: $4.99 Производител: N-Fusion Interactive

 

Mega Run – Redford’s Adventure

Феновете на Mega Run могат да се насладят на най-новата част от поредицата, която е изпъстрена със сюжетно и графично съдържание. Близките на Редфорд са отвлечени и той се впуска във вълнуващо пътешествие през 4 различни свята, сблъсквайки се с чудовища и неприятности.

Mega Run – Redford’s Adventure предлага 7 различни героя и огромен брой скрити съкровища и тайни, които ще разкриете в процеса на игра.

Цена: Безплатна Производител: Get Set Games

 

Extreme Skater

Представете си, че Sonic имаше скейтборд.. Това е най-точното описание на аркадната игра Extreme Skater. Тя предлага 78 различни нива и голям брой препятствия. Главната ви цел е да предвижвате вашия герой напред, като в същото време избягвате падащите от небето метеоритни отломки. Геймплея няма да ви затрудни, ако сте свикнали със стандартните тъчскрийн контроли.

Цена: $0.99 Производител: Miniclip.com

 

Defender Chronicles II: Heroes of Athelia

Играта напомня за микс от приключенско RPG и традиционна платформа от типа „tower defence“. В Defender Chronicles II вие се превръщате в единствения човек, който може да опази портите на няколко кули. Освен поглед върху играта, вие трябва да имате и добра стратегия, за да разположите войните си на най-подходящите места за защита на укреплението.

Цена: $2.99 Производител: Gimka Entertainment, Inc.

 

Още от най-новите iPhone игри  ще намерите и другите части от поредицата:

„Най-новите игри за iPhone (част 1)“ и „Най-новите игри за iPhone (част 2)“