Изумителен втори трейлър за анимацията „Чудната петорка”

2
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

Тотално съм очарован от втората реклама за анимацията на DreamWorks „Чудната петорка”. Първо, клипът е доста по-различен от дебютното видео, което също сериозно ме зарадва. Новият трейлър се съсредоточава върху образа на Джак Фрост (Крис Пайн), а останалите приказни герои стоят на заден план. Дори акцентът върху злодея е прекалено слаб. Джак е проектиран като перфектния главен герой.

Тежко минало, вълшебно откритие, склонност към дяволии, но и голямо сърце. Като добавим раздвижените сцени и мащабните приключения, интересът към проекта е гарантиран.

Длъжен съм обаче да отбележа, че на очи се набиват няколко копи-пейст сцени. Първоначалната лудост на Снежко прави ясен паралел със сладоледената битка на Флинт в „Облачно, с кюфтета”. Феновете на „Отмъстителите” пък със сигурност ще се развълнуват в началото на втората минута.

>> Клипът в HD <<

И все пак DreamWorks Animation показа в последните години, че има амбициите да заеме водещото място в света на триизмерната анимация. И като нищо за трета година да обере овациите. „Чудната петорка” изглежда като чуден наследник на „Как да си дресираш дракон” или „Кунг-фу панда 2”. Да видим…

Българска премиера: 28.12.12 (Rise of the Guardians 3D / Чудната петорка / Форум Филм / DreamWorks Animation)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂