Калъф за очила от филц

2
Добави коментар
artandblog
artandblog

Ето един чудесен проект за студените дни, с него зарадвайте някой, който няма калъф за очила, или просто може да подмени стария. Необходими материали:

– филц

– ножица

– игла и конец

– копче

– шаблон за листа

Вижте и Калъф за iPod от филц

Стъпки:

1. Изберете размери за калъфа и направете шаблон според картинката. Необходимо ви е парче според белите части. Начертайте върху филц и изрежете.

2. На око направете с ножица няколко листа от друг цвят филц, разположете върху лицевата страна. Тук е момента да спуснете капака на калъфа, за да не покрие изцяло или частично апликацията ви. Зашийте. С красив бод направете стъбло или няколко лиани за разкош. Малко над тях фиксирайте копче с игла и конец.

3. Време е да зашиете калъфа. Прегънете двете страни навътре, като оставите отгоре апликираната. Закрепете с карфици, да не мърда. Започнете горния ляв ъгъл, като използвате двата отворени края за лесна работа с иглата. След това сгънете калъфа, в готов вид, така че да затворите долната страна, като захващате всички пластове филц. Минете красив бод върху капака за декорация. Внимателно направете прорез за илик. Минете и по края му бод за допълнителна украса. Източник: designsponge

Сподели:

tweet

Tags: Екоза очилаИдеикалъфНаправи си самот филцПодаръкхендмейд