13 трика за лесна подредба на дома

15
Добави коментар
vestitel
vestitel

13 трика за лесна подредба на дома И малкото пространство се оказва достатъчно
Често ли не можете да си намерите ключовете, обеците или други дреболии, които сте оставили някъде из къщи? Не е трудно да въведете ред у дома. С няколко тънкости ще се справите лесно. Важното е да използвате пространството по най-практичния начин за ваше удобство. Ето как:

1. Сложете кошчета или кошници в антрето близо до входната врата. Едно кошче може да служи за поставяне на чадърите и покупките от пазара в него. В друго може да се слагат шапки, шалове и ръкавици. Ключовете си слагайте в купичка или ги окачвайте на закачалката. 2. Ако сложите в кухнята или всекидневната ракла, ще можете под нея да съхранявате всякакви дреболии като обувки, кънки и др., а отгоре да сложите удобни възглавнички. 3. Поставете четките за зъби, пастите и други дребни принадлежности в стъклени чаши или бурканчета, а гримовете и аксесоарите за коса например, може да сложите в чинийка или купичка. 4. Една широка ваза е идеално място за съхранение на четки за коса и гребени. 5. В гардероба в спалнята сложете кошничка, в която да прибирате чорапогащници и чорапи. 6. Може да спестите място в гардероба си, ако навиете на руло и подредите топлите и обемни дрехи.
7. Окачете вратовръзките и коланите си на закачалки за кърпи, залепени на вътрешните крила на гардероба. 8. Модните аксесоари, като гривни, часовници, колиета и други, може да пъхнете в чантичка. Колиетат също може да закачите като пано на стената. 9. Брошките си може да закачите на един шал. 10. Обеците сложете във форма за лед. 11. Закачалките за дрехи могат да намерят място зад вратата на стаята или на задната стена на гардероба. 12. Ако няколко деца си поделят гардеробите и етажерките, боядисайте ги в любимите на всяко дете цветове. Така те ще могат да ги различават и всяко дете ще има свое собствено пространство 13. Топките, федербалът и другите играчки може да пъхнете под леглата.

Създадена на 09.07.2012 г.