Първият “Cartoon network” аквапарк отваря през 2013 година в Тайланд

21
Добави коментар
yurix
yurix

Cartoon Network планира първия по рода си тематичен аквапарк. Местоположението на голeмият воден парк се намира в на източното крайбрежие на Тайланд, в града Банг Сарай. Разположението е много удобно, само на 15 минути от един от най-добрите плажове в Тайланд – Патая и само на 90 минути от столицата на страната, Банкок.

Парка трябва да бъде открит през 2013 г., там туристите ще могат да се срещнат с любимите си герои от филмчетата на Cartoon Network ” –  момичетата от “The Powerpuff Girls”, Джони Браво, Бен 10, Ед, Едд и Еди, Декстър и Диди и много други. Проектантите казват, че водния парк струва 1 млрд. бата ($ 32 милиона). Очаква се аквапаркът “Cartoon Network” да привлече до 800000 посетители годишно.

Уникалната забележителност ще включва басейн с големи вълни, бързи състезателни пързалки, салове, с които ще можете да се разходите със семейството си по виещата се река и един от най-големите интерактивни, водни крепости за деца.

“Ще има по нещо невероятно за всички – от търсачите на силни усещания, които обичат стръмните високоскоростни пързалки до най-малките деца, които са щастливи да се плясък в басейните”, казва старшият вицепрезидент и управляващ директор на Turner Broadcasting System Asia Pacific, Inc

Първата фаза на строежа на съоръженията е вече в ход и когато бъдат завършени ще обхващат 5,6 хектара крайбрежни равнини в Банг Сарай

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея. Latest posts by Адриана (see all)

Категории: Любопитно, Новини |
Етикети: Тайланд |

Аз съм Адриана – пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.