БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА: ЗАКОДИРАНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ИЛЮМИНАТИ – АНИМАЦИЯ

2
Добави коментар

Няма нищо, което да се вижда, освен заглавието

Сега се вижда вече.Качването на някои файлове ,които са по тежки отнема малко време.това време сте уцелил,когато е процеса на публикация

Много интересно видео, бързо го качихте. Много ми е чудно дали наистина ще се случи нещо на Олимпийските Игри. Ако се случи, то конспирацията им ще е разкрита за голяма част от хората. Но интересното е ако не се случи нищо. Защо не се е случило, имало ли е конспирация изобщо или всичко е плод на „болни“ мозъци? Интересни времена предстоят.

Явно не съм дорасъл за всяка от картинките – някой за мен са ясни като бял ден, но други нямам и на идея какво евентуално символизират – интересно би било да заформим дискусия или все пак да се пусне някакво(макар и лично) тълкование

Може да се почака малко да видим дали някой няма да изрази мнение.Може би ще направя една отделна статия ,за да изразя личното си становище какво мисля.А пък тук ,нека всеки да си казва мнението какво смята, че е закодирано и в кои символични картини точно.

5:20 Това според мен е дервиш изпълняващ танца „Сема“, който танцува над света, а в предната сценка това същество, което не знам как да го нарека дирижира танца. В тази връзка ми идва наум случката с турският изтребител свален в Сирия. 5:30 В далечината се вижда как огнено кълбо идващо откъм Слънцето удря Хеопсовата пирамида, която се срива, а малко след това и другите две пирамиди падат. В тази връзка се сещам, наскоро четох някъде за египетски краен ислямист, който предлагал да се разрушат пирамидите, тъй като били езически.

Аз лично с нетърпение ще очаквам тази статия 🙂

http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-esoteric-symbolism-of-the-viral-video-i-pet-goat-ii/ Намерих една интересна интерпретация на филмчето

След броени часове ще поставя една специална публикация по въпроса. Направил съм един клип с интерпретация и декодиране на съдържанието на филма.Тъй като работата е е технически малко сложна,затова се забавих, като оставим и настрана времето, което ми трябваше за да гледам кадър по кадър.Може би тази вечер или утре-всичко съм написал вътре във филмчето на български-кое какво означава.Същата анимация, но вмъкнах обяснения и акценти върху отделни детайли, както и коментари с тълкуването им.

Супер , очакваме клипчето 🙂

видях тази статия в сайта на The Vigilant Citizen , радвам се, че я има и написана на роден език , за да е достъпна за повече хора.