Тенденции в дамската мода

1
Добави коментар
comal
comal

Замяната на цветния и детски гардероб със бизнес такъв е един много важен момент в живота на всяка дама. Може би не сте забравили , че в младежките си години шкафа Ви е бил препълнен най-вече с къси панталони, плетива, елеци и подобни цветни парцалки. Проблема е че след като започнете кариерата си е изключително несъобразително да излизате със същите младежки дрешки в офиса, пред всички колеги. Ще се наложи да смените гардероба си или да го допълните с малко подходящи за офиса облекла. Изключение са само тези , които ще бъдат звезди. Познахте, бройката е малка, за това не пропускайте да прочетете следващите редове – те са за Вас.
Сега идва ред да споделим нашия опит, и да Ви издадем тайната как може да се превърнете за 1 ден в изискана бизнес жена, (е поне по външност,) и как да бъдете най-красивата в целия офис.
.
Всички знаете че в офиса се носят основно костюми, да но това не е всичко. Все пак е нещо. Официалните и красиви дамски костюми Повдигат егото Ви. А с добро самочувствие се чувствате като богове и винаги печелите.
4 са основните съставки на бизнес облеклото.
По-конкретно:
 
– Дамски обувки на висок ток. В никакъв случай много стръмен ток.
– Панталон или пола. Задължително дължината трябва да е доста под коляното.
– Дамска риза с деколте.
– Ненатрапчиви аксесоари. Сакото разбира се може да се пропуска в лятото. Като казвам финни за аксесоарите имам впредвид наистина ненатрапчиви.
 Достатъчно казахме за съставните части. Сега е ред да кажем и за цветовия избор – отново са четири: бяло, черно, сиво и в умерени количества бежаво. Бежавото може да използвате само за обувки или аксесоари.
„Офис“ костюмите са най-добрата инвестиция във Вашето бъдеще. Ако пък все още не притежавате такива – няма какво да чакате. Действайте!

»

created by SEO web design