ВМРО-НИЕ: Павета хвърчат по хора и автомобили на Коматевско шосе

2
Добави коментар

Градът
  Пловдив

ВМРО-НИЕ: Павета хвърчат по хора и автомобили на Коматевско шосе

PlovdivWeek на 10/07/2012, 12:36

Снимка: skandalno.net

Дупките са опасни за живота, смятат войводите

Павета хвърчат по хората и автомобилите, минаващи по Коматевско шосе, но ГЕРБ не ги е грижа, алармира Борислав Инчев, член на ръководството на ВМРО-НИЕ. Според него проблемът не е толкова в появилите се дупки в района, колкото в непукизма и арогантността на управлаващите, които не се интересуват какво става в Пловдив.

В предишния мандат звеното за улични ремонти към Жилфонд  реагираше веднага и заедно с Градини и паркове пренареждаха паветата. По този начин  не се допускаше да се отварят опасни кратери, както става сега. ГЕРБ закриха това звено, за да въведат отново тежките процедури за асфалтиране и дупките в целия град цъфнаха жестоко, посочи Инчев.

Според него решението с опасните за хората и автомобилите дупки по Коматевско шосе е лесен за решаване. Веднага трябва да изпратят две бригади на Жилфонд и Градини и паркове, които за кратко време ще пренаредят паважа. Те обаче продължават с политическия инат за сметка на пловдивчани. Сега ще заровят отново два милиона в запълване на дупки, които наесен отново ще трябва да се правят, смятат войводите.

Тагове:
градът
пловдив
дупки
опасни
коматевско шосе
вмро-ние