Кирил Домусчиев: „Надявам се да влезем в групите на Шампионската лига“ – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше много доволен от поредното отличие, което неговият тим спечели през тази година. „Орлите“ надделяха с 3:1  над Локомотив (Пловдив) и спечелиха Суперкупата на България.

„Постигнахме нещо голямо. Тръгнахме от „В“ група през „Б“, влязохме в „А“ група и веднага направихме требъл. Това показва, че всичките усилия, който хвърляме, цялата организация ни носи успех“, заяви Домусчиев.

Собственикът на феномена Лудогорец говори и за бъдещето, визирайки както краткосрочни цели, така и дългосрочни.

„Моето желание е в най-близко време – тази година или догодина – да влезем и в групите на Шампионска лига. В дългосрочен план искам да виждам поне двама играчи от нашата школа в „А“ отбора и да продължаваме да бъдем марка за футболни успехи“.

Домусчиев завърши с това, че този път, за разлика от предните два триумфа на Лудогорец, няма да има празненства и умовете на всички са насочени към предстоящия сблъсък в Шампионската лига срещу хърватския шампион и фаворит в срещата Динамо (Загреб).

„Този път няма да се празнува. Сега се стягаме за Динамо Загреб (б.а. на 18 юли е първата среща от втория квалификационен кръг срещу хърватския отбор) и всички се насочват към леглата, за да не излагаме България“, завърши категорично президентът.