Ние никога няма да ги чукаме!

21
Добави коментар

 „Няма жена, която не дава, има мъж, който не знае как да си поиска“, гласи известното клише. Да, ама не. Има жени, с които да спиш е същото като това Буги Барабата да си направи цялостна епилация – няма как да се случи. Ако не вярваш, виж нашите примери:

 

Феята Камбанка

Тя е руса със сини очи, ходи постоянно с  ултракъса поличка и може да натопорчи дори евнух. Най-близкият й приятел пък завинаги иска да си остане невинно дете. Единственият й недостатък е, че тя е… анимирана. Да, феята Камбанка е твърде идеална, за да е истинска. Разочаровани сте от реалността? Благодарете на измамниците от „Дисни“!

Порша де Роси

Виж тези дяволски изкушаващи очи. Виж тази обезсърчителна усмивка. А сега виж по-внимателно и забележи, че срещу теб стои лесбийка.  И то не коя да е, а една от най-известните лесбийки на Холивуд, позната ни от сериала „Али Макбийл“.

Да, с Порша имате много общо – и двамата си падате по жени. През 2008-а година  русокосото изкушение дори се възползва от закон в Калифорния, който разрешава гей браковете, и се ожени за възлюбената си, тв водещата Елън Де Дженерис.

Езика ли си глътна? Жалко, с това шансовете ти при Порша драстично намаляват.

Винъс Уилямс и Серена Уилямс

Няма спор, че са страхотни тенисистки, но като жени са по-скоро… мъже. Двете Уилямс са типичен пример за това, че една грешка може да се допусне два пъти.  Ние като българи може да се почувстваме леко засегнати от факта, че наскоро нашият тенисист Григор Димитров бе хванат да джитка със Серина на романтична разходка из Париж. Гришо, Гришо, Гришо… Може ли от толкова хубави български жени ти да предпочетеш американския батал. Добре поне, че бързо се освести и вече го свързват с руската богиня Мария Шарапова.

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари