Слама, слънце и море… » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обичаме тенденции, които звучат винаги актуални и неостаряващи във времето. Пример за това са така наречените „сламени” аксесоари, които са ни много любими през летния сезон. Харесваме ги, защото носят много еко настроение, особено ако имаме удоволствието, да се излежаваме  под някой сламен чадър…

В наши дни кокетните чанти, приличащи на кошници, са изработени както от естествена слама, така и от синтетични материали наподобяващи плетеница. На пазара можем да ги открием в натуралния им цвят или  оцветени в различни интересни нюанси.

Удобните чанти се съчетават чудесно с шапки в същата стилистика – бомбета, капели с периферия, каубойски и други модели, ще придадат очарователно излъчване на плажната ви визия.

В пролетно-лятната колекция аксесоари на марките Kate Spade и Coach има чудесни сламени чанти. При модела на Coach виждаме и змийски елементи в дизайна, придаващи по-шикозно излъчване.

Сламените аксесоари са подходящ избор не само за плажа. Може да ги носите и в градска среда. Биха били чудесно допълнение към уличния ви небрежен стайлинг.

Оливия Палермо обожава сламената си чанта, с която фотографите са я засичали не веднъж!

За всички вас, които сте пленени от тази прекрасна тенденция, сме селектирали чудесни аксесоари от колекцията на онлайн магазин yoox.com. Избрали сме удобни големи чанти и няколко модела летни шапки, които може да носите както на плажа, така и в града.

Автор: Делица Цонева