Сашо Олинезата: Никога нямаше да тръгна с Елен, ако знаех що за стока е

2
Добави коментар

Александър Найденов , бившето гадже на актрисата Елен Колева, е научил за нейната изменчива същност от неин познат . Това заяви бизнесменът в предаването “На кафе”.

Toй отказа да каже името на източника си, но сам разкри, че е мъж. Ако знаел какво е миналото на актрисата, бизнесменът никога нямало да зареже семейството си и да тръгне с нея.

Бившият на Елен твърди, че когато двама души започват връзка, трябва да загърбят миналото си. Не бива то да се пришива и имплантира във връзката, без да прищипва партньора. Миналото трябва да си остане само за човека, който го е преживял.

Той отрече да е хващал бившата си приятелка в леглото, но не скри, че е имало изневери. Найденов намекна, че физическата изневяра не е единствената възможна.

Майонезеният бос каза още, че са късали три пъти за три години. Навярно и на Елен не и е било леко с него, понеже се слави с тежкия си и избухлив характер.

Не той, а Колева е била инициатор на връзката. Елен е била по-влюбена, после той последвал чувствата на едно влюбено момиче.

Твърде рано е да се говори дали между двамата все още има някакъв шанс. Бизнесменът сподели, че можел да прощава, но винаги у него остава утайката на обидата и предателството.

Водещата Гала отнесе гнева на Найденов, понеже се опита да защити своята приятелка Елен.

“Ти да не си взела някой лев от нея, за да държиш позицията на неин адвокат?”, изригна Найденов.

Натрапената на няколко пъти женска солидарност принуди бизнесмена да “дръпне за ухото” водещата и в други ситуации. “Разбирам, че ти си водеща. Престани обаче да ме прекъсваш”, бе сред сравнително меките забележки, отправени по адрес на Гала.

Уплашена от опасността да стане за смях, Гала се обърна с жален поглед към продуцентите и успя да цензурира госта си с командата: “Нека пуснем реклама”.

В предаването става ясно още, че скандалното интервю, в което Елен оплюва Александър е изфабрикувано. Фалшивият материал излезе на страниците на „Жълт Труд“.

Никога не съм давала интервю за този вестник и не съм разговаряла с представител на тази медия, заяви Колева, която се включи по телефона в тв предаването, за да опровергае написаното.

Александър беше доста директен, като каза, че не би искал да бъде на мястото на автора в момента, когато разбере самоличността му, пише hotnews.com.