Път към Светлината-водени медитации от мен за вас!

7
Добави коментар
lubopav
lubopav

Много съм развълнувана и щастлива да споделя тази новина с вас, приятели. Многократно ме подтиквахте да запиша медитации, многократно енергията, която ни завладяваше по време на семинарите ни ме подбутваше в тази посока, но все си казвах “Ама как да стане, това не е за запис вкъщи, а и кои точно медитации да запиша?” Както често казвам – на Вселената не й трябва да ви обяснява кое как да стане – тя просто иска точна, ясна и конкретна поръчка – намерение. И нещата се развиха така шеметно бързо и неусетно – без да имам време да включа разума – медитациите дойдоха като информация, съдържание, поредност – изкарах ги през ченъл и накрая се оказа, че са така съвършено създадени, че нямаше как да не се усети висшата намеса. Е, намерението го имаше, но то се оказа не просто намерение, ами сериозна задача.

Вече започнах да разпознавам много ясно критично важните задачки, пращани oт Духа. Има едно много осoбено настояване, макар и нежно, но категорично. Нещата се случват в поредица от чудни синхроничности, изключително бързо, физическото тяло не знае умора и дори ако под някакъв предлог се опитам да шикалкавя и забавям нещата, нещо се случва, някой ме подбутва и ща-не ща – работата е свършена. Невероятни дни, наситени с толкова любов и трансформираща енергия.

И така, водена от този порив и от вашите желания, най-сетне реализирах този проект. Двата диска с водени от мен медитации, записани в професионално студио, създадени с много любов, с пълна отдаденост и благодарност към всички вас, които сте на пътя на най-великото пътешествие, познато в тази Вселена.

Двата диска съдържат 5 водени от мен медитации, 5 лесни стъпки през лично изцеление, активиране и интегриране на новите енергии и свързване с Единното Съзнание. Това е пълен и завършен Наръчник за Лично и Планетарно изцеление и извисяване, пълен комплект от последователни стъпки, всичко от което се нуждаете за да достигнете до едни нови висоти на собственото си осъзнаване. От семинарите ни вече познавате мощта на вибрациите, които достигаме, когато сме заедно в медитация. Сега вече можете да ги имате и в къщи, във всеки момент, когато искате да стигнете до онова състояние на пълно осъзнаване. Безценен помощник по пътя към Светлината.

Информацията, която слезе за тези дискове отново акцентира върху петиците – деня в който бяха записани беше 5-ца, 5 медитации, разменна стойност, която се редуцира до числото 5 – мощен знак и покана за вашата пълна трансформация, нова и смела стъпка по личния ви път към Светлината. За мен е чест да бъда част от вашето пътешествие.

Можете да ги поръчате от ТУК.

Съдържание на дисковете:

CD1:
1. Медитация за отработване на страховете. изграждане на светлинно тяло.
2. Медитация за проявление на здраве, щастие, любов, изобилие.
3. Медитация за свързване с Източника. Активиране на новите светлинни кодове.

CD2:
1. Медитация за изцеление на Земята.
2. Медитация за обединение в Единното Съзнание.

Вземете този дар от Духа и го използвайте по най добрия начин, за най-висшето ви благо. Ще се радвам да споделяте впечатления, опитности, изживявания, гледки, звуци, форми и мисли, до които достигнете. Нали знаете – в това пътешествие сме заедно. Съвършени сме, но все още не сме цялостни. Ще достигнем онази изначална  цялостност, когато отново се върнем към Безусловната Любов – в Единното Съзнание. На добър път!
~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥~ ♥ ~ ♥

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: безусловна любов, водени медитации, Възнесение, дар от Духа, извисяване, изцеление на Земята, как да медитирам, как да повиша вибрациите си, лесни стъпки към себепознание, медитации на български език, медитации на Мартина Иванова, Наръчник за Лично и Планетарно изцеление, новите енергии, отработване на страховете, път към светлината, път навътре, свой избор