Защо да изберем круиз?

3
Добави коментар
blueseas
blueseas

1. Стойността: Нищо не може да се сравни с един круиз и с невероятните изживявания по време на почивка. – Ще посетите много места, и много неща са включени в цената на пътуването, от храната до забавленията, така че ще се изкушите и следващия път да направите вашата почивка едно морско пътуване.

2.Удобство: Разопаковате само веднъж. И докато трае пътуването пазарувате само с корабна карта, пари в брой са ви нужни само в пристанищата.

3. Разнообразие: Толкова много маршрути до стотици пристанища по света. Има безброй много занимания за всеки вкус, на борда и на брега.

4. Избор: В днешно време, относно облеклото, круизите може да са съвсем обикновени или пък супер луксозни, както вие предпочитате.

5.Комфорт: Може да изберете стая с прозорец и балкон, по-луксозно спално бельо, спа център и спортни занимания, всичко това е само малкото от нещата, които круизните компании  днес предлагат, за да ви разглезят стилно.

6.Приключения: Вие определяте какво значи приключението за вас, ние ще ви помогнем да откриете перфектния круиз, за да стане това реалност. Катерене по лед в Аляска, сърф на Хаваите, среща с уникалния природен свят на Галапагос, отпускайки се на някой от най-красивите Карибски плажове, само кажете, и го имате!

7.Споделете вашите преживявания: Круизите предлагат уникални възможности да срещнете други хора – ще споделите нови преживявания, които няма да откриете при друг вид почивка. С множество от забавни занимания, пригответе се да създадете незабравими спомени и да завържете приятелства, които ще траят вечно.

8.Станете експерт- или срещнете някой такъв: Круизните компании предлагат специални програми за обогатяване на вашите познания, те ще ви потопят в неща, които най-много обичате – поезия, винарство, готварство, антики, природа, компютри, езици и музика например.

9. Опитайте повече от това: Събуждайки се на ново място и в ново пристанище е част от уникалното въздействие на круиза. С всяко едно ново пристанище, вие ще имате уникални възможности на брега. Сафари в джунглата, обиколки с катамаран, гмуркане, градски обиколки, среща с делфини,  са само част от вълнуващите екскурзии, които може да закупите.

10. Почивка задружно: Няма по-добър начин  за една задружна почивка като това да си със семейството или с приятели, или пък група колеги. Планирането на групови резервации е много по-достъпно за бюджета на всеки.  Ще има забавления за всеки.

Круизите доставят несравнимо разнообразие, удобство и забавление. Круизът ви дава възможност да посетите много места на цена в пакет, без да се лутате и търсите сами информация за пътуване. Вашата ваканция започва в момента, в който стъпите на борда.

Свържете се с нас и научете повече за атрактивните предложения!

КОНТАКТИ:  skype: tonya.peneva; имейл адреси: [email protected] или [email protected]; контактната ни форма в сайта;  мобилен тел.0889276910