Дамски боти: Обувките – ниски или обувки на ток за ежедневието?

2
Добави коментар
r5857
r5857

Страници

Обувките – ниски или обувки на ток за ежедневието?

Обувките са № 1 в живота на хората. Няма как да ходим по боси крака, трябва да си имаме удобни обувки. Въпросът е какви да предпочетем за ежедневни – дали обувки с по-нормално токче, или пък ниски и равни обувки. То сега да не е като едно време, да се ходи само с едни единствени цървули, и да няма нищо  друго какво да обуеш. Сега вече има толкова голям избор на дамски обувки, че да ти се приискат всичките. Предлагат се даже и в интернет, и по специализираните онлайн магазини за обувки. Едва ли можем да си позволим да изкупим всичките дамски обувки от магазините, но трябва да си имаме точно такива, с които ще се чувстваме най-комфортно.
Най-удобно се чувстват краката в ортопедичните дамски обувки, но те са все ниски и равни, и за това, не всички жени носят такива, а само тези, на които им се налага.
Дамите най-си харесват от равните обувки тези, които са като пантофки, защото хем са на мода, хем  са и доста красиви. Има ги в различни цветове, в зависимост от сезона. След това следват тези обувки с по-дебелите равни подметки. Тях най-си ги тачат жените над петдесетте, за да не усещат камъчетата по които стъпват. Дали са с или без връзки, с каишка или цип, точно тези дамски обувки са в топа по продажби! Особено модерни са и обувките с платформите. Обикновено най-се харесват средно високите обувки на платформа, от които има и най-голямо разнообразие.
За всеки ден, няма как да нямаме и дамски обувки на средно или на ниско токче. Такива модели подхождат на всяка жена, облечена в стилен тоалет, с изискана не много официална обувка. Най удобно ще се чувствате, на обувка с 3-4 сантиметрово токче, леко заоблена и с каишка отпред, а ако обувката е и от естествена кожа, направо ще е незаменима!
Ако сте привърженичка на обувките с ниските токчета, там изборът е доста по-малък. Предлагат се такива тип мокасини, които са дамски обувки най-много с 1 см. ток, но пък подметките им са много меки и са любимите на възрастните жени.

Всяка жена си обича обувките, но иска точно нейните да са най-красивите. Ето защо някои по-префърцунени дами, си правят обувки и по поръчка. Но независимо дали сте с дизайнерски или поръчкови обувки, гледайте да сте винаги в крак с модата, и не подминавайте комфорта за краката си!