Тошо Тошев падна в капана на силиконката Ваня

1
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

Бионсе посвети песен на съпруга си

2015-04-06 17:05:52

Българин и британец, осъдени до живот, се ожениха в затвора

2015-03-30 12:12:43

​Днес е Благовещение!

2015-03-25 07:01:47

От медийната война между Любомир Павлов и Огнян Донев и издателската групировка около депутата Делян Пеевски и банкера Цветан Василев изскочиха любопитни подробности около интимния живот на бившия главен редактор на “Труд” Тошо Тошев и плейбой – моделът Ваня. 

Издание на Любомир Павлов извади  на светло предбрачния договор между Тошо и Ваня. От него става ясно, че маститият журналист е предложил на новата си изгора 15 000 лева на месец, ако се съгласи да се омъжи за него.

Запознати още твърдят, че силиконката Ваня се промъкна в живота на бившия главен редактор и успя да го омая. Тя гледала на отношенията им доста стратегически от самото начало на връзката им и твърдо била решена да превземе капиталите и имотите на Тошев. За тази цел си водела откровен дневник на прелъстителка, който Тошев намерил на тавана, пишат от “Блиц”.

Седмица по-рано пък изданието на Тошо Тошев “Преса” оповести скандален разговор на скандалният бизнесмен Любомир Павлов, който говори за притискане на висш прокурор и изнудване на политици и магистрати. 

В медийните среди упорито се говори, че Тошо Тошев и изданието му са част от групировката на Пеевски и Василев.

{fcomment}