БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА: I, PET GOAT II – ДЕКОДИРАНОТО ПОСЛАНИЕ НА ИЛЮМИНАТИ – част 1

1
Добави коментар

Това е мое тълкуване и интерпретация на кодираните послания на масонско- илюминатската фракция на нашата планета.Филма “I, PET GOAT II” , направен преди по – малко от месец в канадското студио”HELIOFANT” , ме заинтригува повече от всички останали съвременни медийни послания на тази група елемeнти, оказващи тотално скрито въздейсвие на живота на хората.

В продължение на около един  ден непрекъснато взиране отново и отново в детайли и фрагменти в целия филм, успях да се добера до едно разбиране за това какво искат да ни кажат създателите на филма.Това бе и най- трудната част за мен, която не бях сигурен, че ще успея да реализирам с успех.Анализа и заключенията следваше да се базират на точни пресмятания и наблюдения на всички аспекти, показани в клипа.

В процеса на техническото оформяне на разшифровката се натъкнах на факта,
че всъщност е прекалено много като материал за еднократно възприемане.Затова сега съм поставил само 1 част, като продължавам да  подготвям технически и останалите части.За подробно тълкуване на 1-2 минути от филма ми бяха необходими да направя 70 различни снимки с надписи и стрелки вътре в тях.

Това е достатъчно като за еднократно гледане, защото човешкия ум се натоварва над оптималната стойност, ако би следвало да се направи един цял аналитичен клип, вместо отделни части.Нужни  ми бяха  много часове работа, за да докарам първата част.След някой ден ще публикувам  втора , трета и останалите.

Дължината като време на оригиналния клип е 7мин. и  27,19 секунди. Като се сложи малко буфер за време, изискващо се от самия процес на качване в интернет, става – 7мин. 28сек. За отбелязване е,  че 7 месец на годината е юли, а на 27-я  ден от него, тази година ще бъдат открити Олимпйските игри в Лондон. Т.е. имаме 7:27 .  Времето за клипа е почти същото- 7: 27 …../27,19/. Името на    студио “HELIOFANT” е съставено от два корена – “хелио”,  което значи слънчев и “фант”, което е корена на думата ”елефант”,   “elefant”,  което значи слон.Трябва да се спомене още, че студиото е създадено само с една единствена цел: да бъде съдаден настоящия клип и нищо повече.Следователно има нещо много важно в клипа, което да определя и неговата стойност, за да се прави студио специално за целта

Това е  препратка към бог Ганеша, който имал тяло на човек и глава на слон.В митологията на Индия, Ганеша е бога,  който може да променя материалната действителност,  според молитвите на неговите поклонници. Името на студиото може да бъде изтълкувано като: “нещо, идещо от слънцето , което променя нашия свят”.Това тълкувание напълно съвпада с заложените идеи в клипа.Ето и самия оригинален клип:

Това е декодирането на първите 2 минути:

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ В ТОЗИ БЛОГ