Първият черен парфюм | Лейди Гага създаде уникален парфюм ~ Парфюми | Реюта | Новини

46
Добави коментар

Новината:
През септември 2012 излиза така дългоочаквания, уникален парфюм на Лейди Гага Слава. Изваян в ароматно сътрудничество между собствената и компания Haus Laboratories Paris и парфюмерийния гигант Coty.

Парфюма:
Благоуханният еликсир не е изграден по обичайния начин спазвайки ароматната пирамида, от връхни, средни и базисни нотки, използвана е така наречената „комплиментарна технология“, чрез които се смесват съставки, за да подчертаят различни аспекти по едно и също време, без никаква йерархия.

Аромата:
Неотдавна, ексцентричната кралица на провокациите, подхвърли, че парфюмът ще ухае на кръв и сперма, за да може всяко малко чудовище да усеща част от звездата в себе си…  Но в действителност  новият дамски парфюм е изграден върху три основни акорда: тъмен, чувствен и светъл. Тъмната страна на парфюма включва отровното цвете Беладона и тамян, развиващи се  в чувствена  вълна от медени капки, шафран и кайсия. Черната душа на славата е обвита във светъл, цветен воал от жасмин и тигрова орхидея.

Течността:
Течността на парфюма е иновативна – тя е оцветен в черно, но става невидима (прозрачна), когато се впръска върху кожата. Затворена в кристален, яйцевиден флакон със златни орнаменти, бутилката е проектирана в сътрудничество с имиджмейкъра Ник Найт.

Рекламата:
Преди дни Лейди Гага пусна на страницата си в Twitter дебютната снимка от рекламната кампания, направена от известния фотограф Стивън Клайн. 26-годишната поп звезда е напълно гола, само куп миниатюрни мъже успяват да прикрият най-интимните и зони.

Цената:
Парфюма ще се предлага в три разфасовки Eau De Parfum, придружен от черен сапун, черен душ гел и черен лосион за тяло. Най-малката разфасовка парфюм се очаква да бъде с цена около 60 лева.