Приятелите ми ме изоставиха

19
Добави коментар
ledzep
ledzep

Приятелите ми ме изоставиха

Толкова съм тъжна и сама. Нямам приятели и вече не знам какво да правя. По цял ден си седя у дома и нищо не правя. Сега като няма училище и контактите са ми сведени до абсолютен минимум. Имах три приятелки от училище.

Но преди два месеца се скарахме жестоко за пари и те ме зарязаха. И трите имаха да ми връщат пари, а на мен ми омръзна да ги чакам. Парите ми трябваха. Сега съм без приятелки и без парите. Не че парите са много, но все пак… Не разбирам защо нямам истински приятели. Защо никой не ме харесва, а само ме използват? Ако тези момичета държаха на мен, никога нямаше да ми обърнат гръб за това, че си искам парите. Какво да правя, човек не може без приятели, а аз нямам нито един.

Деси, Пловдив

 

Утеха.БГ:

Лошо е, че в момента нямаш приятелки, но пък е добре,че си се отървала от тези трите. На никой не му трябват използвачи, а истински хора. Нищо ти няма, просто не си попаднала на подходящи хора. Повярвай ми, има ги. Просто не трябва да се затваряш, а да излизаш, имаш и съседи предполагам. Децата, с които израстваме като съседите, обикновено остават приятели до гроб. Сприятели се с тях. Излизай по паркове на разходки, запознавай се с нови хора и ще намериш истински приятели.

Магистър Жана

Категория:
Нож в гърба, Страсти и неволи  Етикети:
използвач, нямам приятелка, приятелки, самота