Изработка на уеб сайт, мобилен, фирмен сайт. SEO оптимизация.

2
Добави коментар

Ние ще създадем ВАШИЯТ образ в Интернет

Предлагаме изработка на корпоративен уеб сайт, блог,  портал, продуктов уеб сайт, форум, персонален сайт, онлайн магазин и други.

За вас ще изработим модерна мобилна версия на уеб сайта ви, правим отзивчиви сайтове, подходящи за екрана на всеки ваш клиент.  

Направените от нас сайтове са функционални, интуитивни и разбираеми за вашите потребители, с  ясна и лесна за  боравене навигация.

За разлика от някои уеб дизайнери ние не предлагаме готови предварително сайтове-шаблони, а такива, които са създадени специално за вас и са съобразени с вашите потребности и конкретни цели.

Произвеждаме статични и динамични сайтове,  сайтове. Създаваме и уеб сайтове с вградена CMS (системи за управление на съдържанието) за да редактирате сами съдържанието.

Успехът и комфортът на нашите клиенти са важни за нас. Затова от нас можете да очаквате:

Индивидуални творчески решения  в областта на уеб дизайна, които са най-подходящи за постигане на поставените от вас цели.
Разполагаме с множество технологични възможности за изработка на уеб сайта ви.Така осигуряваме нужните му качества, с които той да ви служи по най-подходящия начин.
Безплатна оптимизация за търсачки на уеб сайта ви и консултации
Цялостен цикъл  при създаване на сайт, обхващащ проект разработка, внедряване, тестове, оптимизация и анализ
Защита на вашите интереси и поверената ни информация
Посещение на място при вас и когато това ви в удобно. Така ще спестим от ценното ви време.

Необходмостта от изработване на интернет сайт, SEO оптимизация или поддръжка на уеб страници, са най-вероятните причини да сте тук. Вие вече сте уверени в предимствата, които осигурява представянето ви в интернет. Наличието на уеб сайт може да подпомогне бизнеса ви в голяма степен. Фактите показват, че клиентите ви може да се увеличат многократно.

Ето част от предимствата, които получавате чрез изработка на уеб сайт:

Вашият бизнес може да се автоматизира. В зависимост от потребностите и чрез подходяща функционалност на уеб сайта ви, частично или дори напълно може да автоматизирате работата си. Това ще намали задълженията ви, а ще увеличи производителността и приходите ви.
Имате възможност да обслужвате клиенти си дистанционно. Това е двустранно предимство защото ще спести техните и вашите време и пари. Вероятността да им хареса да работят с вас по този начин е доста голяма, а тогава те ще ви потърсят отново.
Чрез изработката на уеб сайт тип онлайн магазин, ще предлагате вашите продукти. Това ще бъде ново предимство за вашите клиенти – те ще могат да пазаруват независимо от местонахождението им и по което време пожелаят. А вие ще си осигурите повече продажби.
Ще информирате потребителите какви достойнства притежават новите ви продукти или услуги. Благодарение на вашия бизнес сайт имате възможност да съобщите на вашите клиенти при настъпили промени – например когато създавате нови продукти и услуги. Може да поддържате връзка с тях по много ефективен, а защо не и ефектен начин.
Може да помагате като инструктирате вашата бизнес аудитория. При възникнали трудности с предлаганите от вас продукти или услуги ще имате контакт с вашата аудитория. Помагайки им по този начин ще създадете впечатление, че сте отговорни и може да ви се има доверие. А това увеличава продажбите.
Съществува възможност да решавате проблемите на хората онлайн, като давате безплатни консултации.
Можете да прилагате успешно маркетинговите си стратегии. Когато изработката на уеб сайт е факт, за вас ще е лесно да отправяте точните послания към вашата целева публика. Възможно е да създавате и предлагате партньорски програми, да извършвате обучение, да контактувате с доставчици, Ще имате предимство пред конкурентите ви ако помествате информация, която е налична единствено при вас.

Изработката на фирмен уеб сайт ще позволи да направите всичко това за автоматично дори когато спите или си почивате!

Ако ни се доверите за изработка на уеб сайт, бизнесът ви ще е достъпен от всяка точка по земното кълбо и по всяко време. Използвайки подходяща SEO оптимизация на сайта ви вашите бъдещи клиенти ще намират нужната им информация без да ви ангажират и ще се срещат с вас само за да сключат сделка. Така клиентите ви ще се увеличават, а работата ви ще намалява!

Професионалната изработка на уеб сайт може да превърне интернет във ваша изложбена зала. Така ще намалите разходите си за покупка или наем на помещение и ще спестите доста пари.

За да притежавате интернет сайт не е нужно да разбирате от уеб дизайн и програмиране. Това го можем ние. Вие просто трябва да искате да разгърнете вашия потенциал.
Ние ще се погрижим да представите вашата позиция или продукти по подходящ начин, така че да се открои вашата индивидуалност. Ако смятате, че ви е нужен уникален по вид и съдържание сайт, а не избран измежду определен брой шаблони и попълнен автоматично с вашите данни, ние ще го изработим специално за вас.

Все по-често се предлагат „готови“ или „полуготови“ решения във вид на шаблони за сайтове. Ако направим аналогия с шивашката индустрия това наподобява закупуването на готова дреха – безкрайни обиколки по магазините и все не намирате точната дреха. Ако намерите нещо, което ви допада като модел, няма да ви хареса цвета. Ако случайно сте попаднали и на правилния цвят, вероятно трябва да сте късметлия да има от вашия размер. Но когато облечете дрехата установявате, че не ви стои добре, защото тя е правена по шаблон, а вие – не! Единственото, което „печелите“ е по-ниската цена. А дали е така? Загубили сте доста време да обикаляте по магазините, а резултата е, че сте купили дреха, която ще се подмята в гардероба ви защото нямате желание да я носите.
Не е ли по-добре да се обърнете към услугите на добро шивашко ателие, в което ще изработят дреха точно според вашите нужди и желания?

Искате да бъдете една стъпка пред останалите. Тогава ни позволете да изработим вашият сайт. Той ще има професионална визия, като в същото време ще е функционален и интуитивен за вашите потенциални клиенти и посетителите в интернет. Така ще улесним едновременно вашият бизнес и вашите потребители, а също така ще привлечем и други, които проявяват интерес към вашата дейност.

Можем да създадем, да поддържаме и да оптимизираме вашия статичен или динамичен, персонален или корпоративен интернет сайт. Нашата сила е в проектирането и изработването на уеб страници с уникално съдържание.

Сигурно знаете, че добре обмисления и професионално реализиран уеб сайт е донесъл успех на много хора. Възможно ли е това да се случи и на вас? Разбира се! Важно е да следвате само някои правила:

Поставете си точни и ясни цели. Вие знаете най-добре какви са вашите потребности. Консултирайте се с представители на всички отдели на вашата организация. Набележете вашите първостепенни и второстепенни задачи. Вашият уеб сайт трябва да реши всички поставени цели.
Създайте стратегия как да постигнете целите си. Тук е момента да дефинирате начина, по който ще достигнете целите си. Решете какъв бюджет ще заделите и за какво. Определете дали по-подходящ за постигане на целите ви е дългосрочен или краткосрочен сайт. Как ще популяризирате вашата дейност в интернет.
Намерете екип от специалисти, които да изработят вашия сайт. Към тази група спадат уеб дизайнерът, специалистът по SEO, уеб разработчикът, копирайтърът. От опита и професионализма на тези хора до голяма степен зависи крайния резултат.