Моден хит: секси бюстие » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Горещият сезон е време, през което можем да се освободим от задръжките и да заложим на магнетично и секси излъчване. Затова в пролетно-летните колекции за 2012 година много модни къщи замениха стандартните потници с изкусителни бюстиета с дължина под бюста или малко над пъпа.

Този тип топове е заимстван от бельото, но с пълна сила властва в ежедневния гардероб на дамите. Бюстиетата са изпъстрени с различни графични и флорални принтове, за да носят свежо или дръзко настроение. Освен това кройката подчертава дамските форми и носи неповторимо женствено звучене.

Страхотни бюстиета, изпъстрени с щампи видяхме в много от колекциите на известните модни марки. Jason Wu ни предлага вариант в графична стилистика, при Dolce&Gabbana в култ са издигнати фруктовите мотиви, а при Donna Karan моделът е в черно, но с изрязани елементи.

*Колекции пролет-лято 2012 на Jason Wu, Dolce&Gabbana, Donna Karan

Различни вариации на бюстието виждаме още при Versace, където излъчването е нежно и романтично. Визията при Emilio Pucci звучи хипи, а Nina Ricci залага на флорални шарки.

*Колекции пролет-лято 2012 на Versace, Emilio Pucci, Nina Ricci

Ако не притежавате подобно бюстие в гардероба си, през това лято задължително трябва да се сдобиете с пленителен модел по ваш избор. Селектирали сме няколко продукта, подчинени на актуалната тенденция. Бюстиетата са от онлайн магазините newlook.com и boohoo.com.

Автор: Делица Цонева