Grisha Popov: Дали той ни изневерява – как да разберем?

1
Добави коментар

Съмнявате ли се дали той ви изневерява? Често се оправдава, че има работа, изморен е, не ви обръща внимание? Ето списък на най – сигурните емоционални сигнали, че нещо не е наред във връзката ви – може би има трети човек!!!

1. Приятелят Ви ви обръща повече внимание от обикновено. Това може да означава, че от скоро Ви изнерерява и се чувства виновен пред вас. Затова гледа да ви угоди по всеки възможен начин. Вие се чувствате добре и даже не се запитвате на какво се дължи промяната. Скоро след това обаче това внимание ще отмине, поради притъпеното чувство за вина – него вече не го интересува дали знаете за изневярата или не!!!

2. Купуването на много неочаквани подаръци също е сигнал за изневяра. Особено ако сте заедно от много години и той изведнъж става прекалено щедър към вас. По този начин той се чувства, че е изкупил вината си към вас.

3. Ако приятелят ви има резки промени в настроението и често се карате, това може да е знак за изневяра. Когато си намира поводи за скандали и след това го няма вкъщи часове, дори дни, това е 100 % сигурен знак, че той не е само твой!

4. Приятелят ви се държи студено с вас. Прибира се от работа, сяда да вечеряте заедно, но не обелва и дума!

5. Извъднъж той започва да отделя повече време във фитнеса и във фризьорския салон!! Определно не го прави за вас. А тогава за кого?!

6. Рязка промяна във вкуса му към музиката, филмите и всички други неща, които се споделят с любимия човек, също е сигнал, че ви изневерява!!!

7. Ходи често на масажист без вас. После се чувства щастлив и мил към вас. По-добре отидете без него при същата масажистка за да проверите дали наистина масажа е причината за неговите посещения!

8. Приятелят ви критикува неща у вас, които преди е харесвал. Казва ви, че сте се занемарили, че не полагате грижа за външния си вид, че не го разбирате!

9. Партньорът ви не ви казва, че ви обича!

10. Той вече не ви обръща внимание! Нито на вас, нито на децата! Дори и да си промените коренно външността, той може изобщо да не забележи!