Неутрални нокти с неонов връх

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

По всичко личи, че класическият френски маникюр ще отиде в графата „скука“ това лято, щом на хо­ризонта се появиха новите флуоресцентни лакове за нокти. С тяхна помощ можеш да подчертаеш инди­видуалния си стил и да внесеш още повече настроение в слънчевите дни.

Урок по френски в 5 стъпки

1. ПОЧИСТИ ХУБАВО НОКТИТЕ ОТ СТАРИЯ ЛАК, оформи нокътните плочки с пила и избутай кутику­лите навътре. Придържай се към правоъгълната форма със заоблени краища.

2. HE ЗАБРАВЯЙ ДА ПОСТАВИШ БАЗА – освен че ще направи повърхността на ноктите по-гладка, ще позволи на лака да се разнесе равномерно и ще пре­дотврати оцветяването им от лака.

3. ИЗБЕРИ НЕУТРАЛЕН НЮАНС, близък до естестве­ния цвят на ноктите, и го нанеси върху цялата им повърхност. Така ще дадеш възможност на ярки­те неонови връхчета на ноктите да изпъкнат още повече.

Идея: Ако искаш маникюр, който да хваща погледа отдалеч, вместо неутрален нанеси ярък цвят върху целите нокти. Сблъсъкът на цвета с неоновите връхчета определено ще накара всеки да се обръща след теб.

4. ДОЙДЕ РЕД НА ЗАБАВНАТА ЧАСТ – оцветяването на връхчетата. Независимо дали ще избереш един цвят за десетте си пръста или ще направиш всеки един различен, отдели достатъчно време за изработката, за да се радваш на перфектен резул­тат.

5. Ако не искаш усилията ти да останат напразни, ПОКРИЙ НОКТИТЕ С БЪРЗОСЪХНЕЩ ТОП ЛАК, кой­то ще запечата цвета и ще предотврати негово- събиране или обелване.

 

Размажи ги със змийски педикюр!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.