Моден дуел с кралски привкус: Мери Vs Пипа » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Този път модната ни битка е доста интригуваща, заради присъствието на две интересни дами, които медиите следят постоянно, защото са свързани с кралските фамилии в Европа. Едната е принцеса Мери от Дания, а другата е Пипа Мидълтън – сестрата на дукесата на Кеймбридж – Кейт Мидълтън.

Двете бяха забелязани с една и съща рокля на марката Project D, зад която стоят Дани Миноуг и Табита Съмърсет. Моделът е в светлосин цвят, с дължина до коляното и струва 500$. Ефектният принт и актуалният пеплум на талията придават свежо излъчване на роклята.

Принцеса Мери Доналдсън избра този тоалет в края на месец май. Поводът бе кръщенето на малката Атина в църквата „Mogeltonder” в Тондер, Дания. Тя съчета роклята с класически черни обувки и тъмен клъч.

Със същия модел, в началото на месец юли, се появи й балдъзата на принц Уилям – Пипа. Тя носеше небесносинята рокля на финала на тенис турнира „Уимбълдън“, който се игра между Роджър Федерер и Анди Мъри в Лондон. Пипа и Кейт изгледаха заедно спортното събитие, като през цялото време бяха обект на наблюдение от страна на фотографите и операторите. Сестрата на Херцогинята беше комбинирала тоалета с чанта в подобен пастелен нюанс и слънчеви очила.

Изключително ни е интересно да разберем, коя от двете дами според вас, изглежда по-добре с роклята на Project D? Модната битка е оспорвана, а вие сте тези, които решавате коя визия да победи! Гласувайте в анкетата ни!

Вижте още:

Моден дуел: Бионсе Vs Джесика Алба

[polldaddy poll=6410030]

Автор: Делица Цонева