Виолета Здравкова си замрази тлъстините на корема

2
Добави коментар
yApple

Виолета Здравкова, която във вече далечната 1999 г. грабна титлата “Мис България”, поддържа изваяна фигура благодарение не само на стриктно хранене, но и на нова козметична технология. Чрез техническото чудо бившата миска е стопила тлъстините около корема си. “Така се замразява мастната тъкан и се получава този страхотен ефект”, разкри в “На кафе” бившата миска, показвайки доволно плоския си корем.
Напетата блондинка каза, че така се е отървала от неприятния навик да подръпва блузката си, когато сяда в заведение. “Нали знаете, хората изглеждат добре, когато са прави или легнали, но когато седнат, веднага придърпват дрехата си, за да скрият тлъстинките около корема”, коментира Виолета, а Гала веднага побърза да се застрахова: “Затова аз предпочитам да съм или права, или легнала”.

Гостенката демонстрира кулинарни умения и приготви лятна торта с праскови, която била любимото лакомство на дъщеря й Даная. Момиченцето стана медийна звезда покрай участието на амбициозната си майка в първия сезон на “ВИП Брадър”. Тогава в сантиментален разказ Виолета разкри пред многобройната аудитория как е родила извънбрачно дете на вече покойния бонвиван Трайчо Манекена.

И този път блондинката не спести подробности за личния си живот, впускайки се в спомени за рекламната си сватба преди 6 години, когато мина под венчило с бизнесмена Румен Лазаров.

“Досега връзките са били все някакви обсебващи. Сега, при положение, че имам толкова приятели – мъже и жени, не мога да си представя, че ще се отдам на някого ей-така, за 24 часа в денонощието. Но “Той” сигурно е някъде тям и в един момент отново ще имам мъж до себе си”, впусна се в разсъждения Виолета.

Докато двете с Гала се суетяха около приготвянето на вкусната торта, тв водещата за малко не забърса блата с гърдите си. “Внимавай, че ще ги забършеш”, предупреди я кулинарката Елица. “Ох, ако ги забърша и сега, какво ще ми остане”, кахърно отбеляза Гала, която не се слави със завидни женски форми.