Искам да се съберем отново

36
Добави коментар
ledzep
ledzep

Искам да се съберем отново

Направих най-голямата грешка в живота си. Разделих се с приятеля ми и сега съжалявам толкова много, че ми е трудно да го опиша с думи. Вярвам, че той е любовта на живота ми.

Бяхме заедно в продължение на три години, но последните месеци от връзката ни, аз изпаднах в едно много депресивно състояние. Не ми се излизаше, не бях щастлива, не ми се говореше с никой. Бях изключително недоволна и сломена и аз не знам причината защо. Реших, че връзката ни ме докарва до това състояние и колкото й да го обичах, нещата не вървяха и ето защо сложих край. Скоро ще стане година откакто сме разделени, аз се посъвзех, измъкнах се от дупката, в която бях потънала. Но не мога да продължа напред. Непрекъснато мисля за него, той е моята сродна душа, просто знам, че никой друг няма да пробуди такава любов в мен. Все още го обичам много и мисля да опитам да се съберем отново. Ние поддържаме връзка и в момента и той е сам. Искам да опитам отново, само че ме е страх да не ме отхвърли… не знам вече какво да правя.

Марти, Бургас

 

Утеха.БГ:

Щом имаш все още толкова силни чувства към бившия си приятел, може би наистина трябва да опиташ да се съберете. Ако и той се чувства по същия начин, всичко ще се нареди. Ако ли не, ще се наложи да продължиш напред, но поне ще знаеш,че си опитала и няма да се чудиш цял живот дали си имала шанс или не. Успех.

Магистър Жана

Категория:
Страсти и неволи  Етикети:
връзка, втори шанс, гадже, любов, приятел, раздяла