Снимка и корица за подмладения Ам-гъл (+видеодневник)

3
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

За всички, които не успяха да посетят фестивала Comic-Con и да видят подмладения Ам-гъл в действие, E! Online показа нова снимка на злосторника. Триизмерното същество получава привилегията да украси и септемврийската корица на филмовото списание Empire. Там ще срещне по-младия Билбо (Мартин Фрийман). „Хобит: Неочаквано пътешествие” ще разкаже първата част от предисторията на „Властелинът на пръстените” след 14 декември 2012 г.

Снимките са едно на ръка, но наистина ми се иска да видя Смигъл в нов трейлър. Първата реклама показа съживеното от Анди Съркис същество едва ли не в силует. Пък коментарите от прожекциите в Comic-Con са толкова добри, че само разпалват любопитството ми.

Струва си още да отбележа, че по време на форума Питър Джаксън разказа, че планира да заснеме още сцени през следващата година, които ще позволят на режисьора да създаде удължени издания на двете серии или цяла трета част. Изобщо не бих се изненадал ако в действие се приведат и двата плана…

И докато сме на тема Comic-Con, хайде и тук да пусна осмия видеодневник от снимачния процес на „Хобит”, който бе излъчен на форума.

Премиера в България: 14.12.2012 (The Hobbit: An Unexpected Journey / Форум Филм България / Metro Goldwyn Mayer)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂