Нека следваме Миранда Кер » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Миранда Кер е един от най-известните ангели на Victoria’s secret. Винаги ни е харесвало нейното излъчване, съчетаващо женственост и детски чар. А когато става дума за стил, топмоделът определено знае как да подчертае красотата си с добре подбрани аутфити, съобразени с актуалните тенденции.

Независимо дали става дума за официална визия или стрийт стайлинг – Миранда се справя отлично. Тя е известна с интересните модни съчетания в ежедневната си визия, затова папараците следят звездата по всяко време. Наскоро тя беше забелязана с атрактивен ансамбъл, докато се разхождаше из улиците на Ню Йорк.

Манекенката беше избрала лежерен топ със свободна кройка и красив шарен принт, напомнящ ни импресионистични маски в живописна творба. Блузата с широка кройка бе съчетана със сексапилни къси дънкови панталонки и сандали на висок ток, също обагрени с колоритна щампа. Слънчеви очила с кръгла рамка и елегантна чанта в сиво – тип торба, допълват модния сет.

Британският онлайн магазин boohoo.com ни предлага чудесни алтернативни продукти, с които можем да наподобим свежия уличен стил на Миранда Кер. Облеклата и аксесоарите от сайта са на супер атрактивни цени, затова не пропускайте да се сдобиете с някоя модна находка, вдъхновена от визията на топмодела.

Вижте още:

Нека следваме Лейтън Мийстър

Нека следваме Роузи Хънтингтън

Нека следваме Ким Кардашиян

Нека следваме Елън Помпео

Нека следваме Мишел Уилямс

Нека следваме Виктория Бекъм

Нека следваме Оливия Палермо

Автор: Делица Цонева