Цветовете на късмета за дните от седмицата | Gadatel.org

34
Добави коментар
felisima
felisima

Всеки ден от седмицата може да се промени, ако знаете какъв цвят ще ви донесе късмет. Правилният избор на дрехи и бижута ще ви помогне както в отношенията с любимия човек, така и в работата, и в отношенията с приятелите.

Цветовете на късмета в понеделник са сребристо, перлено, седефено. Тези цветове ще ви помогнат при затруднения, касаещи се до собственост, и ще ви защитят от неприятности. Белият цвят ще ви помогне в личния живот в този ден. Ако сте с бели дрехи в понеделник, това ще помогне на бизнеса ви.

Във вторник облечете червено или лилаво, ако искате да ви върви както в любовта, така и в работата. Лилавото ще ви дари с интуиция, която ще ви помогне да решите финансови въпроси. Черният цвят във вторник ви защитава от негативна енергия.

В сряда цветът на късмета е зеленият. Той ще ви помогне да спечелите пари и ще ви донесе късмет в любовта. Синият цвят – в дрехи или в аксесоари и бижута, ще подобри здравословното ви състояние и ще ви помогне да подобрите паметта си.

Цветовете, които носят късмет в четвъртък, са зелено и жълто. Зеленото ще помогне за процъфтяване на бизнеса ви, ще привлече нови приятели. Жълтото ще ви помогне във всяко едно отношение.

Петък е денят на розовото и светлосиньото, тези цветове помагат в любовта и в работа, която е свързана с провеждане на мероприятия или уреждане на почивка.

В събота тюркоазените бижута или дрехи ще ви помогнат да намерите нови приятели и да сте по-активни в работата си. Този цвят помага да спечелите пари.

Кафявият цвят в този ден ще ви защити от неприятели и ще подобри работата на мозъка ви. Кафявият цвят ще привлече пари в събота.

В неделя жълтият и кремавият нюанс ще ви помогнат във всяка дейност, която изисква оптимизъм и вяра в собствените ви сили. Златистото и оранжевото ще ви помогнат в отношенията с близки роднини и приятели.