STROPUVA – котли на твърдо гориво за локално парно отопление

1
Добави коментар

Котли на твърдо гориво с 10% отстъпка!

ПРОМОЦИЯ! Само сега получавате 10% отстъпка при поръчка на котел! Количествата са ограничени, така че побързайте да резервирате вашия котел до края на месеца! ПРОМОЦИЯ!

Вижте новите ЦЕНИ>>>

Парите заминават за ток и отопление?
Няма проблеми – ние имаме решение!

Сметките за отопление изяждат солидна част от вашия бюджет? Сигурни сме, че можете да им намерите по-добро приложение. Но кой вид отопление е най-икономичен? Отопление с котли за локално парно! И нека кризата подмине вашия дом!

Ние предлагаме парни котли на твърдо гориво на литовската фирма Stropuva – революционната конструкция  им дава ред предимства пред старомодните котли за парно отопление. Разберете за предимствата на нашите отоплителни уреди!

С удоволствие съобщаваме че вече имаме възможност да разширяваме дистрибуторската ни мрежа на територията на Гърция, Македония, Сърбия и ще се радваме да преговаряме за условия на дистрибуция в тези държави.

Предимства на котлите на твърдо гориво STROPUVA:

91% Ефективност на горивния процес
30 часа с едно зареждане на дърва,
120 часа (5 дни) с едно зареждане на въглища
Не образува конденз
Не събира смола
Работи на дърва, въглища, брикети и дървесни отпадъци
Чистене от пепел два пъти в месеца е достатъчно
5 години гаранция
25 години безпроблемна експлоатация
Достъпна цена

Разберете повече за продуктите Stropuva

Разгледайте моделите  STROPUVA

Вижте отзивите на клиентите на Stropuva

Свържете се с нас сега на телефон 0895 845 007

За да не пропуснете нашите оферти и промоции, харесайте страницата на Термо Стропува в Facebook – https://www.facebook.com/stropuva.bulgaria

Котли STROPUVA

Термо-Стропува ООД е ексклузивен представител за България на литовските парни котли на твърдо гориво STROPUVA, и предлага най добрите цени. От началото през 2002 година, марката се доказа на пазара, значително задминавайки енергийната ефективност и надеждност на конкурентните модели котли за парно.

Мощности от 7kW до 40kW
Отопление на площи от 20-450м2
Различни горива – дърва, дървени отпадъци, брикети, въглища.

За разлика от повечето съвременни котли за парно, нашият котел може да работи без електроснабдяване. За да разберете повече, моля разгледайте менюто на сайта.

Поръчайте котел STROPUVA на изплащане!

Всички продукти STROPUVA вече могат да бъдат закупени на изплащане – без оскъпяване, на 10 равни вноски, при 30% първа вноска! Цените са повече от достъпни.

Безплатна доставка в цялата страна

Когато поръчате котел на твърдо гориво STROPUVA той ще ви бъде доставен безплатно, и това важи за цялата страна! Разгледайте цените и направете поръчката си СЕГА за да спестите още повече! Обадете се на един от посочените в страница КОНТАКТИ телефони и нашите сътрудници ще отговорят на всичките въпроси!

Търсим дистрибутори

Ние разширяваме търговската си мрежа и и търсим дистрибутори в цялата страна. Насреща предлагаме изгодни условия и изключително качествен продукт. Моля свържете се с нас за повече информация.

На вниманието на всички бъдещи и настоящи клиенти, при не съответствието на предварително гарантирани технически характеристики, а по точно непрекъснато горене по малко от 4 дни на въглища и по-малко от 30 часа на дърва да се обаждайте на тел. 0895845007.

За нас

Само за 10 години на пазара Stropuva се наложи като водещ производител на котли. Нарастващото търсене на моделите на Stropuva доведе до построяването на нов изцяло роботизиран завод в Литва, както и завод в Русия предназначен да покрива нуждите само на руския пазар. Научете повече за STROPUVA

STROPUVA – съвременните котли на твърдо гориво, които осигуряват безпрецедентна лекота на използване и дълго горене. уредите за дълго горене на STROPUVA гарантират продължителност на горене на дърва за огрев до тридесет часа с 1 зареждане. И продължителност на горене на въглища до 5 дни с 1 зареждане. Това е конкурентното предимство на STROPUVA, защото такива показатели при агрегати за твърди горива до момента не са постигани.

Решенията на STROPUVA дават надеждност, икономичност и практичност на изгодна цена. За високата надеждност и ефективност на уредитее STROPUVA, говорят и многото положителни отзиви на стотици украински и руски потребители, както и на потребителите от европейските страни, които вече над 10 години имат възможността да използват котлите STROPUVA.