Възбуди го със секси игра

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Колкото и да е добър сексът с постоянния ти партньор, със сигурност понякога през главата ти минава мисълта, че май имате нужда от повече разнообразие. Е, ето ти няколко добри предложения:

 

СЛЕПЕЦ

Имаш нужда от : шал, вратовръзка или просто парче плат

КАК СЕ ДЕЙСТВА?
Завържи очите на партньора си с шала. Заведи го до леглото. След това го „атакувай“ – бавно, страстно, трескаво – както си избереш.

РЕЗУЛТАТЪТ: Със сигурност на твоя човек не му се случва често да прави секс, без да вижда абсолютно нищо. Възбудата тук идва от необичайната ситуация. Липсата на информация, постъпваща от очите, ще изостри другите му сетива – най-вероятно той ще усети много по-добре тялото ти, въпреки че няма да го вижда. Естествено, вторият вариант на тази игра е шалът да бъде сложен върху твоите очи.

БОМБА С ЧАСОВНИКОВ МЕХАНИЗЪМ

Имаш нужда от: часовник или хронометър

КАК СЕ ДЕЙСТВА?
С партньора ти си изберете интервал от време – да речем 20 минути. Започнете любовната игра, като целта е да не му позволиш да проникне в теб, преди да изтече уговореното време.

РЕЗУЛТАТЪТ: При двойките, които са заедно по-отдавна, мъжете обикновено претупват любовната прелюдия. Тази игра ще ви върне в онзи период на връзката ви, в който на предиграта се обръщаше далеч повече внимание. Ще останеш изненадана колко различно ще е всичко, след като си сложите спирачките за по-дълго от обикновено.

ПЛЕННИЦА

Имаш нужда от: 4 парчета плат, легло и нещо, за което да бъдеш вързана.

КАК СЕ ДЕЙСТВА?
Максимално просто – партньорът завързва двата крака и двете ти ръце за леглото и прави с теб каквото си поиска. Разбира се, това можеш да пробваш само с мъж, на когото имаш пълно доверие, но се предполагахме постоянният ти партньор е именно такъв.

РЕЗУЛТАТЪТ:  Нямаш си представа колко е възбуждащо чувство­то за безпомощност в този момент – както за любимия ти, така и за теб. Помисли си само – ти си в неговите ръце, абсолютно неспособна на каквото и да било действие, и всичко зависи от него и само, от него…

НЕПОСЛУШНО МОМИЧЕ

Тук няма нужда от никакви предмети, освен ако не импровизираш с нещо.

КАК СЕ ДЕЙСТВА?
В тази ролева игра целта е да разкажеш на партньора си колко лоша си била и какви пакости си направила през деня. След това просто застани в удобна поза на леглото и му дай да те напляска хубаво

РЕЗУЛТАТЪТ: Ще се възбудиш по-бързо, отколкото предполагаш. Нищо чудно дори да не усетиш как ударите стават по-силни. Ролята на слаба, виновна и заслужаваща наказание жена, най-вероятно ще ти хареса.  Бурният финал е гарантиран!

ПЕРФЕКТНОТО БРЪСНЕНЕ

Имаш нужда от: пяна за бръснене, чиста бръсначка

КАК СЕ ДЕЙСТВА?
Дали може да се впуснете в тази игра, зависи от интимното ти окосмяване. При всички случаи, дори да се поддържаш редовно, може да се „занемариш“ за няколко дни, и после да дадеш възможност на партньора ти да те обръсне. Не забравяй преди това да си вземеш горещ душ. След това го помола да оформи интимната ти прическа по свой вкус.

РЕЗУЛТАТЪТ: Ще се учудиш какъв сексуален апетит ще предизвика и у двама ви този ритуал. Първоначалният страх да не бъдеш порязана бързо ще прерасне в огромна възбуда. Чувството, че партньорът ти се труди над най-интимните ти части и непривичната роля, в която го виждаш, ще те разтърси, когато приключите с бръсненето и пристъпите към останалото…

 

 

Неговите секс съвети за теб

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.