Страхотен моряшки маникюр » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лято е, а ние сме настроени на моряшка вълна! Това е сезон, през който обожаваме да залагаме на раирани облекла и аксесоари, но днес решихме да ви предложим креативни идеи за маникюр, вдъхновен от актуалната тематика.

Морската стилистика в декорирането на ноктите звучи изключително ефектно, артистично, а се постига лесно и чрез разнообразни методи. Най-хубавото е, че без особени затруднения може да постигнете забележителни резултати и у дома.

Има различни вариации, на които може да се спрете. Например, лакирайте в тъмно синьо нокътната плочка и изрисувайте бели райета в избрана от вас посока. Друг метод е да залепите готови бели ленти върху лакираната основа. По-ваш избор може да допълните за повече разкош с контур в контрастен цвят или красива декорация като котва, корабен рул, моряшко въже и др.

Комбинацията на „военноморско” синьо, бяло и червено за акцент е чудесен и атрактивен избор, независимо кой от цветовете преобладава. Интересно и закачливо стоят залепени камъчета, когато пасват тематично към моряшкия маникюр.

Варианти има много, важното е да ги съчетаете подходящо с визията си и да се насладите на летните емоции и вперените във вас погледи!

Автор: Делица Цонева