Най-необичайните фетиши

18
Добави коментар
webmiastoto
webmiastoto

Сексуалните влечения имат различни имена, кое от кое по-странни…

Фетиш към неодушевени предмети

Самото име показва – хора изпитват сексуално влечение и дори любов към сгради, огради, картини, статуи и всякакви други неща без пулс. Най-известната проява на този фетиш е Ейя-Риттер Берлинер Мауер, жена, която през 1979 г. се омъжи за Берлинската стена. Чувствата й към символа на разделението са толкова силни, че тя счита деня, в който стената бе разрушена за „трагедия“ и „никога няма да прости“ падането й.

Хората, виновни за края на един щастлив брак

Тези специални фетишисти дори имат собствена интернационална група, основана от жена, която е омъжена за Айфеловата купа. За радост, нейната любовна връзка продължава щастливия си живот.

Омораши

Сега сложи ръка на сърцето си и отговори честно – някога възбуждал ли си се от жени, на които им се пишка? Не. Значи си рационално човешко същество. И все пак има и такова чудо, което в Япония се нарича „омораши“ и при него възбудата идва от хора с пълни пикочни мехури.

Въпреки странната си природа, омораши еротиката е доста софт, обикновено дори липсва голотата или секса. Затова често любителите на това занимание просто си наемат актриси, които да играят, че им се пишка.

Макрофилия

За макрофилите размерът наистина има значение, защото, накратко казано, макрофилията е привличане към физически по-големи хора, да не кажем направо гиганти. За някои фетишът е към определена част от тялото на по-големия човек – например носа, крака, лакътя, ако щете. За ненагазилите дълбоко в ботаниката да уточним, че има и цветя на име „макрофили“, така че ако някой ви каже „Ужасно си падам по макрофилите“, не бързайте да потърквате доволно ръце…

Формикофилия

Хвани се здраво за стола и се приготви за 7,8 по скалата на сексуалните фетиши! Ура за формикофилията – фетишизъм, при който удоволствието се получава от лазенето на насекоми по гениталиите. Както при повечето други сексуални влечения, и тази сложна дума се развива в ранна детска възраст. Жалко, никога няма да пуснем „Ферди мравката“ на децата си.

Симфорофилия

Ако у нас има симфорофилисти (ух, написахме го правилно), значи напоследък си прекарват повече от добре. Какво имаме предвид? Симфорофилията е вид възбуда, която идва от земетресения, цунамита, всякакви  бедствия, било то природни или предизвикани от човека, и тем подобни ужасии… Ето как България може да стане апетитна туристическа дестинация – като я обявим за „Рая на симофорофилията“. Все пак при нас кризи да иска човек…

Хиерофилия

Приключваме виртуалната обиколка из света на нестандартните сексуални мании с нещо наистина горещо и неочаквано. Хиерофилията е влечение към религиозни предмети или хора, свързани по някакъв начин с религията. Сега си обясняваме защо има толкова еротични филми с монахини в тях… Фетишизъм!

 

 

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари