Грация и шик с Оливия Палермо » Моден печат

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Индивидуалният и артистичен стил на Оливия Палермо, в съчетание с нейната женствена особа, бързо я превърнаха в модна икона и любимо лице на много фотографи. През месец август очарователната млада дама украсява корицата на руското списание Tatler.

Фотосесията носи пленителна и лежерна атмосфера, създавайки усещане за откраднати мигове от звездното ежедневие на Палермо. Известна като модел, актриса и светска личност, тя позира съвсем естествено и непринудено пред фотографа Santiago Esteban. Снимките са направени из улиците на Мадрид или в луксозни заведения, намиращи се в прекрасната испанската столица.

Стайлингът за кадрите е подбран от стилиста Nirave Sánchez, а гримът е дело на Victor Alvarez. Изборът на облекла и аксесоари вече акцентира към новия есенно-зимен сезон, но модната селекция е изключително свежа, наситена с щампи и ярки багри дори в официалните тоалети.

Оливия носи страхотни модели на луксозни брандове като Elie Saab, John Galliano, Marni, Paco Rabanne, Miu Miu, Giorgio Armani. Обожаваме кадъра с ефирната червена рокля, развяна от порива на вятъра, защото Оливия изглежда изключително шармантно и величествено…

Автор: Делица Цонева