Лятна романтика или вечна любов?

2
Добави коментар
ava_km
ava_km

 

Вече посрещнахме July morning, но месец юли и лятото едва сега са в разгара си. Почвата е готова за лятна романтика и любов. Но какъв ли ще бъде избраникът за летните флиртове!?

 

Ако сте от тези, които обичат романтичния мъж, морския бриз и среднощните разходки на плажа, аз Ви предлагам в духа на месец юли, когато са и родени представителите на зодия Рак, да се оглеждате за рожденници.

 

Мъжете, както и повечето представители на тази романтична зодия, са от онези малко на брой хора, които можете да срещнете посред нощ в близост до морето да наблюдават луната. Те намират покой и дават сила на въображението си единствено и само, когато са под ярката луна.

 

Ако наистина Ви харесват романтичните мъже (че кой не ги харесва!?), е редно да ги търсите точно под Луната. В началото писах, че за да изживеете лятната си любов ви е необходим мъж от зодия Рак, но това може и да ви подведе. Защото двукраките раци са способни на голяма обич и едва ли ще искате да ги напускате след края на лятото. Затова внимавайте в избора. Хванете ли се с Рак или ако той ви „хване”, няма да има лесен край,ако изобщо има край.

 

Някога астроложката Линда Гудман е написала за мъжа Рак – „Когато Ракът придобие нещо, той не се отказва от него без борба. Лесно ще се убедите в това, стига само да погледнете какво прави един истински рак на морския бряг. Докопа ли някакъв предмет, не го изпуска за нищо на света (внимавайте това да не се окаже палецът ви!). Готов е по-скоро да загуби щипката си, отколкото да се откаже от плячката. Ракът не обича да се лишава от онова, което цени”.

 

Аз като типична представителка на зодия Риби, доста често преглеждам книгата на Гудман, защото ми дава основните насоки, които винаги ми помагат относно хората и техните характерни черти във връзка със зодията. Затова Ви предлагам преди да се хвърлите в горещи нощи с някого, и вие да прочетете уникалните описания за всяка зодия на невероятната Гудман!

 

Приятно четене и още по-приятно лято, изпълнено с любов! 

 

P.S.: А и не забравяйте, че през втората половина на месеца рожденници са страстните Лъвове!